ERZURUM’DA FIRTINA AĞAÇLARI DEVİRDİ

Erzurum’da etkili olan yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkilerken, şehir merkezinde bulunan ağaçların devrilmesiyle trafik lambaları ve bir otomobil zarar gördü.

31 Mayıs 2014 Cumartesi 15:56
ERZURUM’DA FIRTINA AĞAÇLARI DEVİRDİ
Bugün öğleden sonra Erzurum’da etkili olan sağanak yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkilerken, maddi hasarlara yol açtı. Şehir merkezinde bir çok ağaç şiddetli fırtına sonucunda devrildi. Merkez Yakutiye İlçesine bağlı Havuzbaşı’nda fırtınanın etkisiyle bir ağaç trafik ışıkları ve bir aracın üzerine devrildi. Ağacın devrilmesi sonucu trafik lambası kırılırken araçta maddi hasar oluştu. Olay yerine gelen belediye ekipleri gelmesiyle kaldırımı kapatan ağacı keserek yoldan kaldırdı.

Olayı gören vatandaşlar aniden fırtınanın çıktığını ve ağacın yıkılarak üstlerine doğru geldiğini hızlıca olay yerinden kaçarak canını kurtardıklarını söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 31.05.2014 15:57
Anahtar Kelimeler:
ErzurumFırtınaAğaç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.