ERZURUM VALİSİ AZİZOĞLU, BARTIN’DAN GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Valiler Kararnamesi kapsamında Erzurum Valiliğine atanan Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Bartın'dan resmi törenle uğurlandı.

admin
admin
10 Haziran 2016 Cuma 15:56
ERZURUM VALİSİ AZİZOĞLU, BARTIN’DAN GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
Valiler Kararnamesi kapsamında Erzurum Valiliğine atanan Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Bartın'dan resmi törenle uğurlandı.
İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesi ile Erzurum Valisi olarak atanan Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu Bartın’dan düzenlenen törenle ayrıldı. Bartınlı Gazeteciler Vali Azizoğlu’na vedanın hatırası olarak Atatürk şilti hediye ettiler. Vali ve gazeteciler helallik isteyerek vedalaştılar. Bartın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Güngör Yavuzaslan Seyfettin Azizoğlu’na gazetecilere karşı olumlu tavrından dolayı teşekkür etti.
21 Mayıs 2014 tarih ve 2014/6366 sayılı Valiler Kararnamesi ile Bartın’a atanan ve 09.06.2014 tarihinden itibaren 2 yılı aşkın süredir Bartın’da görev yapan Vali Azizoğlu, 01.06.2016 tarih ve 2016/8864 sayılı Valiler Kararnamesi ile Erzurum Valisi olarak atandı. Azizoğlu kendisini uğurlamaya gelen herkesin tek tek ellerini sıkıp vedalaşırken bazı protokol üyelerinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Vali Azizoğlu, daha sonra kendisini uğurlayan Polis merasim mangasını selamladıktan sonra kendisine selam duran polis memurlarına “Allahaısmarladık” diyerek vedalaştı.
Vali Azizoğlu kendisini uğurlamaya gelen basın mensuplarıyla da tek tek vedalaşırken hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Azizoğlu daha sonra yaptığı açıklamada “Herkes hakkını helal etsin. Bizim için dua edin. Memleketin bir başka köşesine gidiyoruz. İnşallah orada Allah bize güzel hizmetlerde bulunmayı nasip eder. Tek bir sloganımız var. Allah bir vatan tektir. Bir karışını kimseye kaptırmayız. Vatan sağ olsun. Göreceksiniz milletimiz devletimiz bu badireleri de atlatacak. Güzel günler, güzel Türkiye bizleri bekliyor. Allahaısmarladık.” dedi.
Vali Azizoğlu daha sonra Bartın’dan ayrılarak Erzurum’a doğru yola çıktı. 

Editör

Son Güncelleme: 11.06.2016 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.