‘Dünyanın en güvenilir meslekleri’ araştırması Türkiye sonuçlarına göre en güvenilir meslekler; Yüzde 70’ile bilim insanları, yüzde 61 ile doktorlar ve yüzde 59 ile öğretmenler. Listenin en sonunda ise yüzde 11 ile politikacılar ve yüzde 12 ile din görevlileri yer alıyor.

Tüm yurtta olduğu gibi Erzurum’da da şu günlerde siyasilerin vaatlerini dinliyoruz. ‘Yol, su, kaldırım’ gibi mevzulara fit olup, ‘Büyük oğlana iş, küçük kıza eş, bizim arsaya imar’ gibi sözlerle, vereceğimiz rey’in adresini belirliyor, adayları bağrımıza basıp, beş yıllık kucaklaşmaları gerçekleştiriyor, adayların peşinden koşuyoruz.

Hiç merak ettiniz mi? Müslümanların gitmek için fırsat kolladığı ecnebi memleketlerinde belediye başkanları neler yapıyor, nelerle uğraşıyorlar ki, sayın ahalimizin hayali, Avrupa’ya mitili atmak? Mesela, Hollanda’nın Amsterdam belediyesi, güneş enerjisiyle elektrik üreten bisiklet yolu yapıyor. Avustralya’nın Melbourne belediyesi, güneş enerjisiyle çalışan tramvay yapıyor.

Aylardır katliam yapan, İsrail’in Tel Aviv belediyesi, bütün evlerin çatılarına güneş enerji panelleri yerleştirerek, halkına bedava elektrik veriyor. İtalya’nın Milano belediyesi, plastiksiz şehir projesini hayata geçiriyor. Fransa’nın Paris belediyesi, sıfır atık caddeleriyle, çöp sorununu bitiriyor. Kanada’nın Toronto belediyesi ise, insanların nefes alabilmeleri için evlerin çatılarında park yapıyor.

Başkan adaylarının bu ‘Gavur’ meslektaşlarını örnek almalarını tavsiye ederim. İcraatları sadece kendi seçmenlerini değil, tüm Müslümanları çekiyorsa, bizde değil o zaman bu gavurlarda bir iş var..!

Yani, ver elini Avrupa..!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kominist başkan isteriz 2024-03-21 13:20:06

Kominist başkan diyorki kimse 2 yıl çalmasa bu ülke 2 yılda ayağa kalkar. Daha ne diyim

Avatar
Zekayi Kara 2024-03-16 06:25:58

Muslumanlara zulüm edildiği hakları elinden alındığı yöneticileri adil olmadığı için insanlar goc ediyor. Tembellik edilmese kimse bir yere gitmez. Müslüman olmak bir ayrıcalıktır.

Avatar
Teyo 2024-03-15 16:15:56

Ülke uçuyor. Ülkenin en tecrübeli başkanı bizde sen neler diyorsun

Avatar
Resul Solakoğlu 2024-03-15 12:46:41

Evet çok enteresan. İslam üklekelerinde yaşayanlar hep gavur menleketlerine gitmek istiyor. Oturup düşünmek gerek. Doğru diyorsun Ömer gardaş