BİNBİR HATİM DUASI BUGÜN ULUCAMİ'DE

Erzurum'da 16 Aralık'ta okunmaya başlanan 1001 hatimlerin duası 20 -21 Ocak'ta Ulu Camisinde gerçekleştirilecek.

20 Ocak 2012 Cuma 08:24
BİNBİR HATİM DUASI BUGÜN ULUCAMİ'DE
Erzurum İl Müftüsü Yakup Arslan, asırlardır devam eden 1001 hatim geleneğine her geçen yıl ilginin daha fazla arttığını belirterek, bütün Erzurumluları 20-21 Ocak tarihinde yapılacak hatim duasına davet etti.
Erzurum Ulu Camisinde de yapılacak dua programı secde ayetlerinin okunması ve toplu secde yapılmasıyla başlayacak. Erzurum'un önde gelen kanaat önderleri ve din adamları vatandaşlara hitap ettikten sonra kısa süreler okunacak. Son olarak da dualar edilecek. Dualarda; afetlerden korunmak, birlik, beraberlik ve kardeşliğin yaşatılması temenni edilecek. Okunan hatimler, 2011 yılında Türkiye'yi derinden sarsan Van ve Erciş depremlerinde hayatlarını kaybeden vatandaşlar ve şehit olan askerlerin ruhlarına hediye edilecek.

Editör

Son Güncelleme: 20.01.2012 08:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.