Başkan Özkan, Maçka’daki kalleş saldırıyı lanetledi

Erzurum Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Yunus Özkan, “16 yaşındaki çocuğa silah doğrultan alçaklar, şerefsizler, hainler kürt vatandaşlarımızın hakkını savunmaktan bahsediyorlar.” ifadeleriyle Trabzon Maçka’daki hain saldırıyı lanetledi.

admin
admin
13 Ağustos 2017 Pazar 02:24
Başkan Özkan, Maçka’daki kalleş saldırıyı lanetledi

Trabzon’daki alçak terör saldırısıyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Özkan, “Bu hain, alçak ve kalleşler bilmeli ki, bizde ne Erenler, ne de Mehmetler, bitmez bitmeyecek. Amaçlarına ulaşamayacaklarını bile bile bu köpek sürüleri saldırılarını sürdürüyorlar. Bu ülkeyi bölmek, parçalamak, yok etmek için birlik olmuş ülkemize saldıran hainler, bu milletin dirayeti, kahraman güvenlik güçlerimizin kararlılığı karşısında gerekli dersi alacaklardır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Millet olarak, güvenlik korucuları olarak, devletimizin ve milletimizin yanındayız. Terörle mücadele konusunda bu kararlı tavrın ve tutumun sürmesi en büyük temennimiz. Bu kararlılıkla hepsinin kökünün kazınacağına inanıyoruz.” dedi.

Başkan Yunus Özkan, hain saldırıda şehit olan kahraman güvenlik görevlisi ile henüz 16 yaşında şahadet şerbetini içen Eren Bülbül’e Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve aziz millete başsağlığı dileyerek sözlerini tamamladı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.