BAŞKAN CENGİZ’DEN, KUTLU DOĞUM GÜLÜ

Aziziye Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Cuma namazı sonrası cemaate gül dağıtıldı.

19 Nisan 2013 Cuma 17:16
BAŞKAN CENGİZ’DEN, KUTLU DOĞUM GÜLÜ
İlçedeki camilerde yapılan organizasyonda AK Parti Aziziye İlçe Gençlik Kolları üyesi gençlerle birlikte cemaate gül dağıtan Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, tüm İslam aleminin kutlu doğum haftasını kutladı.

Alemlere rahmet olarak gönderilen son Peygamber Hz. Muhammet (SA.V)’in doğumunun insanlık için bir dönüm noktası olduğunu kaydeden Başkan Cengiz, insanlığın birliği, beraberliği, kardeşliği ve hoşgörüyü peygamberden öğrendiğini ifade ederek, “İnsanlık için yol gösterici olan peygamberimiz, insanlığı, iyiliğe, doğruluğa ve yardımlaşmaya teşvik etmiştir. Doğumuyla dünyayı nurlandıran ve insanlığı onurlandıran peygamberimizle buluşmak için kutlu bir müjdedir. Bu günlerde Peygamber Efendimizin evrensel bir mesajı olan Veda Hutbesi etrafında birleşmeli, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Rahmet Peygamberinin gönderildiği Kutlu Doğum Haftası'nın hemşehrilerimize, tüm İslam alemine ve dünyada sevgi, şefkat, hoşgörü, adalet ve huzur ikliminin hakim kılınmasına vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Cengiz, gül dağıttığı vatandaşlarla sohbet etti.

Editör

Son Güncelleme: 19.04.2013 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.