BAŞKAN CENGİZ’DEN ERGİAD’A ZİYARET

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, sivil toplum kuruluşlarının yerel kalkınmada önemli bir misyon üstlendiklerini söyledi.

16 Nisan 2013 Salı 14:28
BAŞKAN CENGİZ’DEN ERGİAD’A ZİYARET
Erzurum Girişimci İşadamları Derneği’ni ziyaret eden Cengiz, Dernek Başkanı Hasan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 

İlçede yaptığı çalışmalarla ilgili işadamlarını bilgilendiren Başkan Cengiz, Aziziye’nin Erzurum’un en güzel yaşam merkezlerinden biri haline geldiğini söyledi. Hizmet kalite ve standardının her geçen gün yükseldiği ilçeye müthiş bir ilgi olduğunun altını çizen Başkan Cengiz, “İnşaat sezonu başlar başlamaz ruhsat patlaması yaşadık. Erzurum’un en güzel yaşam merkezlerinden biri haline gelen ilçemizde insanlar konut yapmak ve Aziziye’de yaşamak için adeta akın ediyor. Bu da bizim doğru yolda olduğumuzu ve yaptığımız hizmetlerin karşılığını aldığımızı gösteriyor.” dedi.

Kentsel dönüşüm açısından da Aziziye’nin örnek bir ilçe olduğunu hatırlatan Başkan Cengiz, 4 yılda 450 bin metrekare alanda kamulaştırma çalışması yapıldığını ve Yeşil Mahalle ile birlikte 530 bin metrekare alanda kentsel dönüşüm gerçekleşeceğinin altını çizdi. Gezköy’de 300 dönüm alanın kamulaştırıldığını, Ilıca Eski Mahalle birinci etapta 320 konutun teslim edildiğini ve 90 dönümlük ikinci etapta da yüzde 85 muvafakat alındığını, enkaz kaldırma çalışmalarının da devam ettiğine işaret eden Başkan Cengiz, “Yeşil Mahalle’de de tapu devirlerine başladık. Geride bıraktığımız dört yılda 50 Milyon lira nakit para kamulaştırma bedeli olarak ilçemiz ekonomisine kazandırdık. Nüfusumuza göre bu çok önemli bir rakam.” ifadelerini kullandı.

Bölgedeki yatırımcı ve işadamlarına da çağrıda bulunan Başkan Cengiz, tüm girişimcileri Erzurum’un en güzel yaşam merkezine yatırım yapmaya davet etti.

Erzurum Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir de, Başkan Cengiz’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Aziziye ilçesindeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve ilçedeki başarılı çalışmaları takdirle karşıladıklarını kaydetti.

Editör

Son Güncelleme: 16.04.2013 14:28
Anahtar Kelimeler:
ErzurumFatih CengizERGİAD
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.