BAŞKAN CENGİZ, ŞEHİT ANALARINI UNUTMADI

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçedeki şehit ailelerine ziyaret etti.

10 Kasım 2011 Perşembe 17:11
BAŞKAN CENGİZ, ŞEHİT ANALARINI UNUTMADI
Beraberinde AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Murtaza Tavlaşoğlu ile birlikte ilçedeki şehit ailelerini ziyaret eden Başkan Cengiz, “Vatan için canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların acılarını her zaman yüreğimizde hissederken, geride bıraktıkları emanetlerine sahip çıkmak bizlerin asli görevidir.” dedi.
Şehitliğin çok yüksek bir mertebe olduğuna vurgu yapan Başkan Cengiz, “Her karışı aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu vatan bizlere onların emanetidir. Onların geride bıraktıkları anne, babaları, eşleri, çocukları ve kardeşlerine sahip çıkmak bizlerin en önemli görevlerindendir. Ziyaretler gerçekleştirerek acılarını hafifletmeyi görev kabul ediyoruz. Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayıp, aziz hatıralarını yüreğimizde her zaman yaşatacağız.” diye konuştu.

CENGİZ: BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR
Şehit ailelerine yaptığı ziyarette onların acılarını yürekten paylaştığını dile getiren Başkan Cengiz, “Biz de sizlerin evlatlarınız, kardeşleriniz, çocuklarınız. Kapılarımız sizlere her zaman açık. Başımızın üstünde yeriniz vardır. Sorunlarınız, sıkıntılarınız ve istekleriniz bizlerin öncelikleridir. Sizlerin isteklerini yerine getirmek, bizler için görevlerin en kutsalı olacaktır. Bayramlarda ve belirli aralıklarla ziyaretler gerçekleştirip sizlerin acılarını hafifletmek en önemli görevlerimiz arasındadır.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit aileleri de, Başkan Cengiz ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.