ATA SPORU CİRİT,MARKALAŞIYOR

'Cirit’in Hanım Ağası' ilan edilen iş kadını Sevda Aydın’ın davetlisi olarak Erzurum’a gelen dünyaca ünlü İngiliz marka stratejisi danışmanı John Cunningham, ata sporu ciriti markalaştırma çalışmaları için incelemelerde bulundu.

28 Mart 2013 Perşembe 09:54
ATA SPORU CİRİT,MARKALAŞIYOR
Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde öğrencilerle markalaşma konusunda bir söyleşi gerçekleştiren İngiliz marka stratejisi danışmanı John Cunningham ve beraberindekiler daha sonra cirit sahasına geçti. Cunningham ve beraberindeki diğer marka danışmanları oynanan cirit müsabakasını izleyerek bol bol fotoğraf ve görüntü aldı. John Cunningham, "Cirit oldukça stratejik, onur veren çok değişik ekipmanlara sahip bir spor. Ciritin, polo sporu gibi geliştirilmesi gerekiyor. Daha ulusal hale getirilmesi için daha derinlere inilmeli. Gördüğüm kadarıyla zekice oynanması gereken teknik bir oyun. Bununla ilgili de çalışmalarımızı yapacağız. Bir takım yapısal sorunlar var. Cirit’in kurumsal yapıya döndürülmesi gerekiyor” diye konuştu.

'Cirit’in Hanım Ağası' Sevda Aydın ise, “Cirit hangi alanda başarılı olur? Nasıl bir konsept gerekli?' bunların cevabını danışmanlar araştırıp bize rapor halinde sunacaklar" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 28.03.2013 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.