AŞKALE'NİN GOL MAKİNELERİ

‘Yakutiyespor, Büyükşehir Belediyespor’ derken, yolları bu sezon Aşkale 3 Mart Beldespor’da kesişen Birol ve Erol Pasinli, kardeşler kısa sürede Aşkale taraftarının gözdesi oldu. Taraftar, “Erol-Birol gol” tezahüratı üretti. İki kardeş futbolcu attıkları gollerle Kırmızı şimşekleri zirveye taşıdı.

22 Şubat 2012 Çarşamba 22:30
AŞKALE'NİN GOL MAKİNELERİ
Hafta sonunda deplasmanda Kelkit Hürriyetspor ile karşı karşıya gelecek olan Aşkale 3 Mart Beldespor’da hazırlıklar tamamlandı. Kırmızı-siyahlı takım Cumartesi günü Kelkit’e giderek kampa girecek. Zorlu maç öncesinde Antrenör Sinan Boyacı’nın gol yollarında en büyük kozu Birol ve Erol Pasinli, kardeşler olacak. Yakutiyespor’da birlikte top koşturan ve ardından Büyükşehir Belediyespor’da yan yana gol arayan iki kardeş futbolcu, şimdi Aşkale 3 Mart Beldespor’un başarısı için ter dökerken, gollerini kırmızı şimşeklerin başarısı için sıralıyor. Hemen hemen her maç rakip fileleri havalandıran iki kardeş golcü takımı lider yapmanın gururunu yaşıyor. Geçtiğimiz yıl takımın Birinci Amatör Kümede şampiyon olmasında önemli pay sahibi olan ve attığı gollerle takımına hayat veren Birol Pasinli’nin yanına Aşkale 3 Mart Beldespor yönetimi Erol Pasinli’yi de monte etti. Bu sezon iki kardeşin yolu Aşkale 3 Mart Beldespor’da kesişti. Kırmızı-siyahlı kulübün forması ile ligde golleri sıralayan iki futbolcu, Doğubayazıtspor ağlarını da sarsmaya hazırlanırken, Pazar günkü maçta iki kardeş golcü, Antrenör Sinan Boyacı’nın da en büyük kozu olacak. 

TARAFTARIN GÖZDELERİ
Geçtiğimiz yıl takıma dahil olan Birol Pasinli ile bu sezon Aşkale 3 Mart Beldespor’a gelen Erol Pasinli, taraftarında büyük gözdesi oldu. Kırmızı şimşeklerin taraftarı “Erol-Birol Gol” tezahüratları ile iki golcüye destek veriyor. Geçtiğimiz sezon Aşkale 3 Mart Beldespor forması ile şampiyonluk sevinci yaşayan Birol Pasinli ile Büyükşehir Belediyespor forması altında BAL Ligi şampiyonluğu yaşayan kardeşi Erol Pasinli, Aşkale forması ile de 3. Lige yükselme sevinci yaşamak istiyor. Birol ve Erol Pasinli, kardeşler “Biz Aşkale’de şampiyonluk sevinci yaşamak istiyoruz, bunu başaracağımıza inanıyoruz, Şu anda ligde lideriz. Kelkit maçı zorlu geçecek, ancak bu maçta da fileleri havalandırmak istiyoruz” diye konuştular. Aşkale 3 Mart Beldespor’un gol makineleri taraftara da çağrıda bulunarak, “Kağızman maçında taraftarımızın desteğini çok iyi gördük. Kendilerini Kelkit Hürriyet maçında da yanımızda görmek istiyoruz. Hedefimiz Kelkit maçını da kayıpsız geçip, liderliğimizi perçinlemek” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 23.02.2012 09:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.