AMERİKA’DAN GETİRDİ, CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN’A HEDİYE ETTİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, And Dağları'na tırmanan dağcıları kabul etti.

admin
admin
23 Şubat 2017 Perşembe 07:00
AMERİKA’DAN GETİRDİ, CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN’A HEDİYE ETTİLER

Amerika Kıtasının en yüksek dağı And Dağlarından Aconcagua Dağı'nın 7 bin metre yüksekliğine tırmanan Dilaver Kişili ve Erzurumlu Çetin Bayram, 15 Temmuz yüksek demokrasi tırmanışını gerçekleştirip, en yüksek noktasından bir parçayı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’a hediye ettiler.

Çetin Bayram, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a şehitlerimiz anısına sevgili dostum Dilaver Kişili ile Amerika Kıtası'nın en yüksek dağına gerçekleştirdiğimiz tırmanışa ait anı taşını takdim ettik. Ziyaretimizde Sayın Cumhurbaşkanımıza dağcılık ve buz tırmanışı ile ilgili videolar izlettik. Kendisinin oldukça dikkatli detay sorularına cevap vermek ve takdirlerini kazanmak bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kendilerinin bizlere gösterdiği ilgi alaka ziyadesiyle mutlu olmamıza sebep oldu.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 23.02.2017 07:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.