Almaz, Rize’den dönmüş!

Samsun İl Müdürlüğü’ne atanan Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz’ın görev değişikliğinin arkasında ilginç bir hikaye çıktı.

admin
admin
18 Aralık 2023 Pazartesi 11:10
Almaz, Rize’den dönmüş!

Vedat REFAYELİ

Hiçbir kurum amiri kendi ilinde müdürlük yapamayacak diye alınan bir prensip kararı gereğince Erzurum İl Müdürü olarak görev yapan Cemal Almaz’ın, buradaki görevinden alınarak önce Rize İl Müdürlüğü’ne ataması yapıldı.

Tam da Rize’ye gitmek üzere hazırlıklarını tamamlamışken bu defa Almaz’a, ‘’Hayır, Samsun’a gidiyorsun’’ denildi.

Bu ani karar değişikliğinin arkasında bölge koordinatörü Trabzon Milletvekili Mehmet Muş etkili oldu.

Muş, Cemal Almaz’ın Samsun’da görev yapmasının daha uygun olacağı konusunda kanaat getirdi ve temasları sonucu atama kararında ani değişikliğe gidildi.

Rize’ye gitmek üzereyken birden rotayı Samsun’a çevirmek zorunda kalan Almaz’ın, bu atama sayesinde ‘torba’ olarak bilinen uygulama sayesinde herhangi profili daha düşük bir ile gitme riski de ortadan kalktı.

Çalışkanlığı ile tanıdığımız ve gittiği Samsun’da da başarılı olacağına inandığımız Cemal Almaz’ı ben en çok da ilçelerdeki kütüphane çalışmalarından dolayı beğeniyordum, başarılar diliyorum.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.