AK PARTİ KADIN KOLLARI, KADIN AVUKATLARI AĞIRLADI

AK Parti Erzurum Kadın Kolları, Erzurum Barosu’na kayıtlı kadın avukatları ağırladı.

15 Nisan 2013 Pazartesi 08:49
AK PARTİ KADIN KOLLARI, KADIN AVUKATLARI AĞIRLADI
AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, avukatlık mesleğinin önemli bir savunma mesleği olduğunu anımsatarak, avukatların sorunlarını dinledi.

Demir, her kesimden kadınların sorunlarını dinleyeceklerini belirterek, amaçlarının tüm kesimlerinin sorunlarını gündeme getirerek, çözüm üretmek olduğunu söyledi.

Kadınların her alanda hak ettiği konuma gelmesi için yoğun gayret içerisinde olduklarını belirten Demir, “Kadın kolları olarak, çeşitli meslek gruplarının sorunlarını ele alacağımız toplantılarımız devam edecek. Amacımız, toplumun tüm kesimlerinin sorunlarını ele alarak, gerekli birimlere aktararak, çözüm üretilmesine katkı sağlamak” dedi.

Toplantıya katılan kadın avukatlarda, toplantının sorunların gündeme gelmesi açısından önemli olduğunu belirterek, barış süreci konusundaki düşüncelerini aktardılar.

Editör

Son Güncelleme: 15.04.2013 08:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.