YARALI VATANDAŞA POLİS ŞEFKATİ

Erzurum’da geçirdiği rahatsızlık sonucu yere düşerek yaralanan bir vatandaşla ilgilenen polislerin duyarlılığı takdir topladı.

01 Eylül 2012 Cumartesi 18:22
YARALI VATANDAŞA POLİS ŞEFKATİ

İstasyon Mahallesi Mustafa Durmaz Sokak’taki inşaat alanında yerde baygın bir şekilde yatan bir vatandaşla ilgili ihbarı değerlendiren haber merkezi, resmi ekipleri olay yerine sevk etti. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı resmi ekiplerle yunus timleri yerde yatan vatandaşla yakından ilgilendi. Vücudunda düşmenin etkisiyle kan izleri bulunan ve kimliği belirlenemeyen kişinin yanından bir an olsun ayrılmayan Erzurum polisi, olay yerine 112’yi çağırdı. Şahsın herhangi bir şiddet  ya da darp vakasıyla karşılaşıp karşılaşmadığını öğrenmeyen çalışan polisin şefkatvari tavırları dikkat çekti. Emniyet mensuplarının yaralı vatandaşa ilgisini memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, “Polisimizin bu ve benzeri olaylarda bir kardeş gibi, bir abi gibi insanlarla yakın diyalog kurması çok güzel. Dileriz bu tablo sürekli gelişir” dediler. Bu arada Palandöken Devlet Hastanesi’ne kaldırılan vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu, düşmenin etkisiyle vücudunda ezikliklerin bulunduğu öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 02.09.2012 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.