POLİS HAYVAN PAZARINI ARADI

Erzurum polisi tarafından hayvan pazarında yapılan uygulamada, 1 tabanca ve bu tabancaya ait şarjör ve 15 fişek ele geçirildi.

23 Ekim 2012 Salı 10:08
POLİS HAYVAN PAZARINI ARADI

Muhiddin YAZICIOĞLU

Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube’nin yönetiminde Kombina Caddesi’ndeki hayvan pazarında uygulama yapıldı. Asayiş, Trafik, TEM ve KOM Şube ekiplerindeki toplam 80 polisin katıldığı uygulamada, ahırlar didik didik arandı. Genel bilgi taraması (GBT) ve üst aramasının yapıldığı uygulamada, 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait şarjör ve 15 fişek ele geçirildi. Uygulamada 1 araç trafikten men edilirken, 393 şahsın GBT’si yapıldı. Trafikle ilgili eksik evrakı bulunan araçlara toplam 216 lira para cezası verildi. Yetkililer, hayvan pazarındaki uygulamaların zaman zaman devam edeceğini belirtti. Özellikle sahte para ve dolandırıcılık konusunda vatandaşları uyaran Erzurum polisi, TDP Şube’nin hazırladığı güvenlik broşürlerini vatandaşa dağıtarak, sahte paranın nasıl fark edileceğini ifade eden bilgileri besici ve alıcılara aktardı.

Editör

Son Güncelleme: 23.10.2012 10:27
Anahtar Kelimeler:
Hayvan Pazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.