POLİS EKİPLERİ SALDIRIYA UĞRADI

Erzurum’da aranan şahsı yakalamaya çalışan polis ekipleri şüphelinin arkadaşlarının saldırısına uğradı.

12 Mart 2013 Salı 18:33
 POLİS EKİPLERİ SALDIRIYA UĞRADI
Olay bugün saat 17. 30 sıralarında Erzurum’un merkez Yakutiye ilçesi Yukarı Yoncalık semti Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi yan tarafında meydana geldi. İddiaya göre, bir suçtan dolayı aranması bulunan şüpheli şahsı gören sivil polis ekipleri şahsın içerisinde bulunduğu otomobili takibe aldı. Kısa bir süre otomobil durdurularak şüpheli şahıs alınmak istedi. Şüpheli şahsın alınmasına tepki gösteren arkadaşları ve mahallede bulunan yakınları polislere saldırıda bulundu. Zor durumda kalan polis ekipleri hemen takviye ekip çağırırken, olay yeri adeta savaş alanına döndü.

Olay yerine gelen çok sayıda resmi ve sivil polis ekipleri şüpheli şahıs ve saldırıda bulunan yakınlarını etkisiz hale getirerek gözaltına aldılar.

Gözaltına alınan 4 kişi Gürcükapı Polis Merkezine götürüldü.

Editör

Son Güncelleme: 12.03.2013 21:37
Anahtar Kelimeler:
ErzurumPolisSaldırı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Onur 2013-03-13 11:49:22

alayınız artistsiniz, needeeek gardaş dağa mı çıkalım, terörist miyik? al şimdi konuşun ne eksiğiniz var