POLİS CİNNETİ: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

Erzurum'da bir polis memuru, beylik silahıyla eski kız arkadaşını ve yanındaki erkek arkadaşını vurduktan sonra intihar etti. Olayda çevik kuvvet polisi Ekrem Özdemir ve eski kız arkadaşı Merve Erçetin hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı.

21 Eylül 2012 Cuma 18:10
POLİS CİNNETİ: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

Hasan Ali ERDAĞI ve Soner İSTANBULLU'nun haberi
Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Şube’de görevli 4 yıllık polis memuru Mersinli Ekrem Özdemir girdiği bunalımın etkisiyle eski kız arkadaşını ve yanındaki yeni sevgilisini vurduktan sonra intihar etti.
Edinilen bilgiye göre, okulunu dönem biricisi olarak bitiren Ekrem Özdemir, Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü 4. sınıf öğrencisi Merve Erçetin ile bir süre arkadaşlık yaptı. Özdemir, ilişkilerinde yaşanan sorun dolayısıyla kız arkadaşı Erçetin ile ayrıldı. Olayın üzerinden geçen süre zarfında eski sevgililer bir türlü bir araya gelemedi. Yıllık izine ayrılan çevik kuvvet polisi Ekrem Özdemir, eski sevgilisi Edirne nüfusuna kayıtlı Merve Erçetin’i yanındaki yeni erkek arkadaşı Atatürk Üniversitesi Makina Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Kahramanmaraşlı Mustafa Gökten ile el ele gördü. Palandöken ilçesi Yenişehir semti Elektrikçiler Sitesi önünde kendisine ait beylik tabancasını belinden çıkaran eski aşık, Erçetin ve sevgilisiyle bir süre tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine çevik kuvvet polisi olay yerinde kendisine sinkaflı konuşan Merve Erçetin’in erkek arkadaşını silahla bacağından yaraladıktan sonra bu kez eski kız arkadaşına yöneldi.  Erçetin ile arasında geçen konuşmanın kavgaya dönüşmesi üzerine polis memuru Özdemir, eski kız arkadaşını omuz bölgesinden vurduktan sonra tabancasını kafasına yönelterek ateş etti.

 

Meslektaşları gözyaşlarına hakim olamadı

Olay yerinde yaşamını yitiren iki sevgilinin kanlar içerisindeki görüntülerini gören çevre sakinleri olayı 155 Polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler Özdemir ve Erçetin’in öldüklerini belirledi. Cesetler, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Aziziye Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Gördükleri manzara karşısında Yenişehir semti sakinleri korku dolu anlar yaşadı. Olayı duyan Özdemir’in mesai arkadaşları ise olay yerinde gözyaşlarına hâkim olamadı. Bazı polis arkadaşlarının, "Değer miydi be Ekrem. Bir kız için buna değer miydi" diyerek gözyaşı döktükleri görüldü. Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, olay yerine gelerek polislerden olayın nasıl olduğuna dair bilgi aldı. Emniyet Müdürü Yıldız, olayla ilgili gazetecilere açıklama yapmadı.Yaşamını yitiren çevik kuvvet polisinin 4 yıllık polis memuru olduğu ve okulunu dönem birinciliği ile bitirdiği belirtildi.  Öte yandan olayda bacağından yaralanan Mustafa Gökten’in Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi. Olayla soruşturma sürüyor.

Editör

Son Güncelleme: 21.09.2012 23:48
Anahtar Kelimeler:
Cinnet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.