POLEMİK İSTEMİYORUM

Erzurum İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, teşkilatına özel bir talimat vererek, halk ve polis arasında herhangi bir gerginliğin yaşanmaması için emniyet mensuplarına polemiği yasakladığını bildirdi.

28 Aralık 2012 Cuma 09:26
POLEMİK İSTEMİYORUM

Cengiz DURULAR'ın haberi

Erzurum İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, emniyet mensuplarının halkla olan diyaloğuna yeni bir boyut kazandırdı. Tüm teşkilat mensuplarına özel bir talimat veren Baş Müdür Yıldız, Erzurum polisine polemiği yasakladı. Vatandaş-polis ilişkilerinde en ufak bir incinmenin yaşanmaması için güvenlik ve asayiş hizmetlerine özel bir ehemmiyet veren Yıldız, Erzurum polisinin asla halkla tartışmaya girmeyeceğini bildirdi. Erzurum İl Emniyet Müdürü Yıldız, “Polemiği Erzurum polis teşkilatına yasakladık. Polemik istemiyoruz. Personelimiz asla ve hiçbir şekilde vatandaşlarımızla polemiğe girmeyecek. Teşkilatıma, Dadaşlarla asla polemiğe girmemelerini, ekmeğini yediğimiz şehrimizin halkı ve memleketimin insanlarına hizmeti en yüksek seviyede yapmalarını sürekli tavsiye ediyorum” dedi. Erzurumluların polisi anlaması gerektiğini ifade eden Yıldız, “Kentimizde zaman zaman polise mukavemet olayları yaşanıyor. Vatandaşlarımızın polisi anlamalarını istiyoruz. Onların ikazlarına riayet etmelerini istiyoruz. Uyarılarımız toplumun düzeni içindir. Vatandaşımız da polisle lütfen herhangi bir tartışmaya girmesin. Çünkü biz Erzurum halkının güvenliği için çalışıyoruz” diye konuştu.

 

“En büyük hayalim Emniyet Kampüsü Projesi’dir”

Erzurum İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, şehre Emniyet Kampüsü yapmanın hayalini kurduğunu söyledi. Konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini kaydeden Baş Müdür Yıldız, “En büyük projemiz buraya bir emniyet kampüsü yapılmasıdır. Arkadaşlarımızın bir arada olduğu bir kampüste bütün emniyet hizmetleri daha kolay bir şekilde vatandaşlara sunulacaktır.  Kampüsümüz bütün ihtiyaçlara cevap verecek. Mobil poligonları olan ve  içerisinde rekreasyon alanları olan güzel bir hizmet binası yapacağız. En büyük amacımız budur” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 28.12.2012 09:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
savaş 2012-12-30 10:34:45

keşke müdürüm sonuçlandırsanız da, emniyet müdürülüğünün yeri değişse de bizlerde rahat etsek. araçlarımıza park yeri aramaktan, polisevinin arkasında park edememekten, memurlarla tartışmaktan bıktık artık. azcık anlayış müdürüm. trafikçileriniz bu kounuda çok gaddar. park yeride var bizmi park etmiyoruz. bu konuda anlayış bekliyoruz.