PARALEL OPERASYON ERZURUM’A UZANDI

Başbakan Erdoğan’ın ofisi ve evine yerleştirilen böceklerle ilgili Ankara’da sürdürülen operasyon kapsamında Erzurum Emniyet Müdürlüğünde görevli Sedat Zavar'ın adresinde arama yapıldı.

17 Haziran 2014 Salı 19:38
PARALEL OPERASYON ERZURUM’A UZANDI
Edinilen bilgiye göre, Erzurum emniyetinde, amir rütbesiyle görev yapan Sedat Zavar’ın evi ile müdürlükteki ofisine, Ankara’daki operasyon çerçevesinde baskın düzenlendi. Sedat Zavar’ın izinli olduğu ancak hakkında gözaltı kararı bulunduğu öğrenildi. Uzun süre Erzurum Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde görev yapan Sedat Zavar, Ankara’daki böcek operasyonu nedeniyle, “şüpheli” konumdaydı. Genel Müdürlük kararıyla görev yeri değiştirilen S.Z., son operasyonla gözaltına alınacak polisler arasına girdi.

Ev ofisinde yapılan aramada ele geçirilen bazı dökümanlar Ankara’ya gönderilirken, bu kapsamda başka operasyonların da olabileceği öğrenildi.
YOZGAT'TA GÖZALTINA ALINDI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, çalışma ofisine “böcek” tabir edilen dinleme cihazı konulmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında emniyet mensuplarından 4.Sınıf Emniyet Müdürü Sedat Zavar ve Polis Memuru Seyit Saydam, memleketi Yozgat’ta gözaltına alındı. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bu sabah saat 06.00’da Ankara, Diyarbakır, İstanbul, Karabük ile birlikte Yozgat'ta eş zamanlı operasyonlar yapıldı. Daha önce İstihbarat Dairesi Başkanlığında çalışan ve şuanda Erzurum İl emniyet Müdürlüğünde görev yapan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Sedat Zavar, memleketi Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğünde görev yapan polis Memuru Seyit Saydam ise Memleketi Yozgat’ın Sorgun ilçesinde gözaltına alınarak Ankara’ya götürüldü.


Editör

Son Güncelleme: 17.06.2014 19:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.