ÖNCE ‘KIZIM’ DEDİ...

Erzurum Ahlak Büro ekiplerince yapılan kontrolde, kızı olarak tanıttığı kişiye tecavüz eden bir kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

19 Eylül 2012 Çarşamba 11:17
ÖNCE ‘KIZIM’ DEDİ...

Erzurum Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro ekipleri, çevredekilere kızı olarak tanıttığı 14 yaşındaki M.T’ye defalarca tecavüz eden kişiyi şüpheli tavırlarından yakaladı. Alınan bilgiye göre, 49 yaşındaki M.A, bir akrabasının kızının arkadaşını yakın takibe aldı. Anne ve babası boşanmış olan 14 yaşındaki M.T’yi kandırarak zorla arabasına bindiren M.A, daha sonra genç kıza defalarca tecavüz etti. M.A, genç kıza konuyu annesine iletmesi halinde cep telefonuna çektiği görüntülerle şantaj yapacağını öne sürdü. Bunun üzerine olayı sır gibi saklayan M.T’yi arabasına alarak yeniden birlikte olma hayali kuran M.A, bu kez Ahlak Büro ekiplerine yakalandı. Şehrin bir noktasında fuhuş yapıldığı ihbarını alan Ahlak Büro ekipleri, Kombina semtinde devriye attı. Ahlak Büro ekiplerince durdurulan araçta yapılan kontrolde, otomobil içerisinde direksiyon başında olan M.A’nın şüpheli tavırları dikkat çekti. Ahlak polisleri, kontrolde şahsın yanında bulunan ve kızı olarak tanıttığı M.T’ye yöneldi. Polislere her şeyi itiraf eden M.T’nin ifadeleri sonrası M.A gözaltına alındı. Yapılan araştırmada, 49 yaşında emekli ve 4 çocuk babası olan M.A’nın genç kıza defalarca tecavüz ettiği anlaşıldı. Emniyette ifadesi alınan M.A, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece “Nitelikli cinsel istismar” suçundan tutuklandı. Tecavüze uğrayan M.T ise koruma altına alındı.

Editör

Son Güncelleme: 19.09.2012 16:02
Anahtar Kelimeler:
Tecavüz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.