MİNİBÜSÇÜNÜN POMPALI DEHŞETİ GÜVENLİK KAMERASINDA

Erzurum’da pompalı tüfekle şoför arkadaşını vurarak yaralayan minibüs sürücüsünün korku saçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

02 Temmuz 2014 Çarşamba 00:39
Erzurum’un Yakutiye ilçesi Şükrüpaşa semtinde semt garajı önünde iddiaya göre minibüsçüler arasında yaşanan sıra tartışması bir süre sonra kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada minibüs sürücüsü Ahmet S., iki bacağından da pompalı tüfekle açılan ateş sonucu vurularak yaralandı. Ahmet S., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası kaçan şüpheli S.A.’nın yakalanması için polis operasyon başlattı.
Şüpheli S.A.’nın pompalı tüfekle dehşet saçtığı anlar ise garajın güvenlik kamerasına yansıdı. Yaraladığı Ahmet S’nin bacaklarına doğru üç el ateş eden S.A., daha sonra havaya ateş etmeyi sürdürerek çevredeki insanların üzerine doğru yürüyor. Bir süre sonra elindeki pompalı tüfekle güvenlik kamerasının açısından çıkan S. A. kayıplara karışıyor.

Editör

Son Güncelleme: 02.07.2014 00:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.