MİDİBÜS UÇURUMA YUVARLANDI

Erzurum’da yoldan çıkan midibüsün 50 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı.

20 Ekim 2012 Cumartesi 15:52
MİDİBÜS UÇURUMA YUVARLANDI

Kaza, saat 14.30 sıralarında Erzurum-Tortum Karayolu Güzelyayla köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kazım Demirci yönetimindeki 25 D 0501 plakalı yolcu midibüsü, sürücünün dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 500 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada midibüste bulunan 1 yolcu hayatını kaybederken, 14 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan bir kişi, ambulans helikopterle Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Diğer yaralılar ise ambulanslarla Erzurum Palandöken ve Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonrası olay yerine gelen yaralı yakınları sinir krizi geçirirken, yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen bir doktorun yaptığı öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 21.10.2012 00:44
Anahtar Kelimeler:
Kaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.