JANT KAPAĞI ELE VERDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Ekiplerinin Hırsızlık Bürosu ekipleri, 2 hırsızlık, 2 hırsızlığa teşebbüs ve kasten yaralama olaylarının failini güvenlik kamerasına yansıyan jantı kırık bir araç görüntüsünden yola çıkarak belirledi.

21 Aralık 2011 Çarşamba 22:58
JANT KAPAĞI ELE VERDİ
Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 2 ayrı hırsızlık olayı ile 2 teşebbüs ve kasten yaralama olaylarının failini yakaladı.
Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, olayın detayları hakkında bilgi verildi.
Açıklamada, şu bilgilere yer verildi: “9/12/2011 günü gece gayri muayyen saatte ilimiz Ayazpaşa Mahallesi Kavaflar Caddesi No: 29’daki işyerinden 2 adet semaver ve 1 adet nargilenin çalınması olayı ile ilgili olayın fail ya da failleri ile olayda çalınanların araştırılmasına başladı. İşyeri çevresinde bulunan Zeynel Camii’nin güvenlik kamera görüntülerinden işyerine sağ ön jant kapağı kırık olan Hyundaı Accent Era marka bordo renkli bir otonun gelerek içerisinden inen şahsın saat: 05.25 sıralarında işyerine girdiğinin tespit edilmesi üzerine; olayla ilgili bu aracın rent a carlardan kiralanan araçlardan olabileceği değerlendirildi. 15/12/2011 günü ekiplerimizce rent a carlarda yapılan çalışmalarda ilimiz Çaykara Caddesi üzerinde bulunan bir rent a carın önünde olduğu görülmüş, yapılan araştırmalarda otoyu 10/12/2011 tarihinde İ.A. (20) isimli şahısın kiraladığının anlaşılması üzerine şüpheli İ.A(20) 15/12/2011 günü yakalanmış ve kiralamış olduğu otoyu şüpheli Z.Ç(19) isimli şahısa verdiğini tespit edilmesi üzerine kamera görüntülerindeki şahsın Z.Ç(19) olduğu tespit edilmiş ve şahıs 20/12/2011 günü kovalamaca neticesi yakalanarak Müdürlüğümüz Hırsızlık Büro Amirliğine getirilmiştir.”
Açıklamada, şüpheliyle ilgili şu tespitler yapıldığı kaydedildi: “Yapılan çalışmada, şahsın 04.12.2011 günü saat 04:20 sıralarında ilimiz Kazım Karabekir Mahallesi Terminal Caddesi Akgün Sitesi D Blok No:39’daki işyerinden Çelik Kasanın çalınması olayı, 15/12/2011 günü saat: 13.10 sıralarında Dadaşköy İbrahim Paşa Mah. Atatürk Cad. No: 12 Sağlık Ocağı Lojmanları Zemin Katta, 20/12/2011 günü saat: 10.00 sıralarında yine aynı adres ve 4.katta meydana gelen ikametten hırsızlığa teşebbüs olayı, aynı gün saat 10.00 sıralarında aynı adreste kasten yaralama teşebbüs olayının şüphelisi olduğu tespit edilmiştir.”
5 ayrı olayla ilgili hakkında işlem yapılan şüpheli Z.Ç(19)  çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak ilimiz cezaevine teslim edildi. 

Editör

Anahtar Kelimeler:
JANT KAPAĞI ELE VERDİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.