İNTİHARA KALKIŞAN GENÇ KIZI POLİS KURTARDI

Erzurum’da genç bir kız nişanlısıyla kavga ettikten sonra girdiği bunalımın etkisiyle intihar girişiminde bulundu. Genç kız, Erzurum polisinin iknası sonucu son anda ölümden döndü.

18 Ekim 2012 Perşembe 19:59
İNTİHARA KALKIŞAN GENÇ KIZI POLİS KURTARDI

Cengiz DURULAR'ın haberi
Erzurum’un Palandöken ilçesinde genç bir kız, nişanlısıyla kavga ettikten sonra girdiği bunalımın etkisiyle inşaatın altıncı katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Alınan bilgiye göre, bir hastanede hemşire olarak çalışan G. A (23) nişanlısı E.K ile kavga etti. Genç kız, girdiği bunalımın etkisiyle Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısındaki inşaat halindeki binanın altıncı katına çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine Palandöken İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi. 112 ve itfaiye ekiplerinin de hazır bulunduğu olayda, Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Güren, Palandöken İlçe Emniyet Müdürü Suat Özdemir, Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Topak ve Cinayet Büro Amiri Başkomiser Ali Savran, genç kızı ikna etmeye çalıştı. Nişanlısını görmek istediğini belirten G.A’nın isteği üzerine E.K olay yerine geldi. Genç adam, sevdiği kadını ikna etmeye çalıştı. Zaman zaman atlama girişiminde bulunan genç kızın söz konusu girişimi yürekleri ağızlara getirdi. Sigara içme bahanesiyle nişanlısının uzattığı paketi almaya çalışan G.A, Erzurum polisinin özverisi sayesinde ölümden son anda kurtarıldı. Çoçuk Şube Müdürlüğü’nde görevli bayan polis memuresinin gözetiminde ambulansa bindirilen genç kız, tedavi için Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Editör

Son Güncelleme: 18.10.2012 20:51
Anahtar Kelimeler:
İntihar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.