İĞRENÇ OLAY

Erzurum’da üniversite öğrencisini bekar evine götürerek tecavüz ettiği iddiasıyla 5 kişi tutuklandı.

03 Temmuz 2012 Salı 11:42
İĞRENÇ OLAY
Edinilen bilgiye göre, üniversite öğrencisi A.K.’yı bekar evine götüren ikisi esnaf üçü öğrenci önce alkol aldı, sonra tecavüz etti. A.K.’nin polise başvurması üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturma üzerine A.K., T.O., K.Ç., A.İ. ve Y.Y. gözaltına alındı. İki gün süren ek gözaltı sorgusunun ardından Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan 5 kişi ‘cinsel saldırı’ suçundan tutuklanarak Erzurum E Tipi Cezaevi'ne kondu.
Tecavüz olayında iddiaya göre, Atatürk Üniversitesi’nde öğrenimini sürdüren ikinci sınıf öğrencisi olan A.K. (24) arkadaşları buluştu. Lüks marka otomobile binerek arkadaşları önce nato yoluna giderek burada alkol aldı. Daha sonra, A.K.’nin Evrenpaşa Mahallesi'ndeki bekar evine giden A.K., T.O., K.Ç., A.İ. ve Y.Y. evde alkol alarak eğlendi. Gece yarısına kadar devam eden alkol aleminden sonra A.K.’ye giden A.K., T.O., K.Ç., A.İ. ve Y.Y. tecavüz etti. Sabah uyandığında polise sığınarak ifade veren A.K., ”Arkadaşlarımla birlikte alkol aldık, alkolün etkisi ile direnemedim, tecavüz edenlerden şikayetçiyim” dedi.
Ahlak Büro Amirliği’nde sorguları tamamlanan ikisi esnaf 5 kişi Cumhuriyet Savcısı’nın tutuklama talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan A.K., T.O., K.Ç., A.İ. ve Y.Y. suçlamaları kabul etmediler. Tutuklanan sanıklardan T.O., ”Benim sürekli görüştüğüm arkadaşım, birlikte toplandık alkol aldık. Yurt saati geç olduğu için arkadaşımızın bekar evine gittik. Burada eğlendik. Kız arkadaşımıza baskı ve tehditle saldırmadık. İlişkiye gönül rızasıyla girdik. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.
Cumhuriyet savcısının tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan A.K., T.O., K.Ç., A.İ. ve Y.Y. TCK’nin 102-2 maddesi kapsamında kişinin ruh ve beden sağlığını bozacak şekilde zincirleme şekilde ‘cinsel saldırı’ suçundan tutuklanarak Erzurum E Tipi Cezaevi'ne kondu.

Editör

Son Güncelleme: 03.07.2012 14:27
Anahtar Kelimeler:
İĞRENÇ OLAY
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih ÇAĞLAYAN 2012-07-04 16:46:16

yazik, çok yazik. acaba suç kimde....