ERZURUM'DA GÜNÜN ASAYİŞ HABERLERİ

Erzurum’da pencereden bakarken dengesini kaybederek aşağıya düşen bir kişi yaralandı.

04 Nisan 2013 Perşembe 12:26
ERZURUM'DA GÜNÜN ASAYİŞ HABERLERİ
PENCEREDEN BAKARKEN AŞAĞIYA DÜŞTÜ

Erzurum’da pencereden bakarken dengesini kaybederek aşağıya düşen bir kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre; Erzurum’un Yakutiye İlçesine bağlı Gölbaşı semtinde pencereden dışarıya baktığı sırada dengesini kaybeden İ.A. isimli kadın aşağıya düşerek yaralandı. Yaralanan kadın ambulans ile hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


MERDİVENDEN BOŞLUĞA DÜŞEN KADIN AĞIR YARALANDI



Erzurum’da evine gitmek için merdivenleri çıkan genç kız apartman içerisinde bulunan yaklaşık 2 metrelik merdiven boşluğuna düşerek ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre; Erzurum’un Yakutiye İlçesi Hilalkent semtinde dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda evine gitmek için merdivenlerden çıkan I.İ.Y. isimli şahıs apartman içerisinde bulunan 2 metrelik merdiven boşluğuna düşerek ağır yaralandı. Daha sonra kızının merdiven boşluğuna düştüğü gören A.Y. hemen buradan çıkartarak hastaneye götürdü. Hastanede tedavi altına alınan I.İ.Y.’nin kafatasının kırık ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.


ERZURUM’DA HIRSIZ POLİS KOVALAMACASI



Erzurum’da bir işyerinin deposundan hırsızlık yapmaya çalışan üç şüpheli polisin uzun takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. 

Olay dün öğle saatlerinde Erzurum’un Yakutiye ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre bir işyerinin deposundan hırsızlığa teşebbüste bulunan üç şüpheli vatandaşlar tarafından polise ihbar edildi. Bunun üzerine polis ekipleri olay yerine intikal ederken şüpheliler kaçmaya çalıştı. Uzun süre polis ekipleri ile üç şüpheli arasında Şükrüpaşa semtinde kovalamaca yaşandı. Şüpheliler takviye polis ekiplerinin de müdahalesiyle birer birer yakalanarak gözaltına alındılar.

Şüphelilerden birisinin başka bir suçtan da aranmasının bulunduğu belirlendi.

MURAT BOZ POSTERLİ KUTUNUN İÇERİSİNDE KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ



Erzurum’da ünlü sanatçı Murat Boz posterli kutunun içerisinde 900 paket kaçak sigara ele geçirildi. 

Edinilen bilgiye göre, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince yapılan yol uygulaması sırasında yolcu otobüsü durdurularak arama yapıldı. Yapılan aramalar sonucunda F.M. isimli şahsa ait Murat Boz posterli ve yazılı 3 koli içerisinde 900 paket kaçak sigara ele geçirildi. Ele geçirilen 900 paket kaçak sigara muhafaza altına alınırken, olayla ilgili olarak yakalanan şüpheli Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Editör

Son Güncelleme: 04.04.2013 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.