ERZURUM’DA FUHUŞ OPERASYONU

Erzurum Ahlak Büro ekiplerince yapılan operasyonda fuhuş yapan otellere ani baskın düzenlendi. Ahlak ekiplerinin yaptığı başarılı operasyonun ardından iki otel kapatıldı.

13 Eylül 2012 Perşembe 18:09
ERZURUM’DA FUHUŞ OPERASYONU

Cengiz DURULAR’ın haberi

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro ekipleri, kent merkezinde bulunan ve fuhuş yapılan otellere yönelik ani baskın düzenledi. Yakutiye ilçesi Gez Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir otelde Y.Y isimli bayan ile Z.K. isimli erkek şahsın para karşılığı fuhuş yaptığı ve otel sorumlusu V.Y’nin bu olaya para karşılığında yer temininde bulunduğu tespit edilmesi üzerine, fuhşa konu paraya el konulmuş ve şahıslar hakkında “Fuhşa teşvik, aracılık etmek ve yer temininde bulunmak “ suçlarından işlem yapıldı. Ayrıca Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu’nca alınan karar gereği söz konusu otelde para karşılığı fuhuş yapıldığı gerekçesiyle otelin 3 ay süre ile kapatılmasına karar verildi. Operasyonun ikinci ayağında Yakutiye ilçesi Cedit Mahallesi Tahtacılar Caddesi üzerinde bulunan bir otelde S.K. isimli erkek şahıs ile S.A. isimli yabancı uyruklu bayan şahsın para karşılığı fuhuş yaptığı ve otel sorumlusu C.G.’nin bu olaya para karşılığı aracılık ve yer temininde bulunduğu tespit edilmesi üzerine, fuhşa konu paraya el konulmuş ve şahıslar hakkında “Fuhşa teşvik, aracılık etmek ve yer temininde bulunmak“ suçuyla ilgili şahıslar hakkında adli işlem yapıldı. Bu otelde Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu’nca alınan karar gereği 3 ay süreyle kapatıldı. Öte yandan para karşılığı fuhuş yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu S. A. isimli bayan işlemlerinin tamamlanmasından sonra sınır dışı edildi. Son bir ayda yaptığı özel operasyonlarla ahlaksızlara geçit vermeyen Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin çalışmasının devam edeceği belirtildi.

Editör

Son Güncelleme: 13.09.2012 20:28
Anahtar Kelimeler:
Erzurum Asayiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulkadir bozdağ 2012-10-18 13:38:42

ülklenin %80 i fuhuş yaparken bunla hotellerin peşine düşmüşle yazık böyle adalet böyle düzen olmaz

Avatar
abdullah erdoğdu 2012-09-17 09:19:29

YORUMUNUZ UYGUN BULUNMAMIŞTIR...

Avatar
adil kerim 2012-09-13 19:03:51

asayiş şube müdürlüğü ekiplzerinin yapmış oldukları bu güzel çalışmaları canı gönülden destekliyoruz güzel erzurumuza böyle ahlaksızlıklar yakışmıyor desteklerimiz sizinle değerli ve fedakar polislerimiz