ERZURUM'DA CAN PAZARI: 27 YARALI

Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında 2 halk otobüsü çarpıştı. Kazada 2’si ağır toplam 27 yolcu yaralandı. Can pazarının yaşandığı feci kazada vatandaşlar polis, sağlık ve sivil savunma ekiplerine zorluk çıkardı.

17 Ekim 2012 Çarşamba 20:57
ERZURUM'DA CAN PAZARI: 27 YARALI


Erzurum’un merkez Yakutiye ilçesi Şükrüpaşa semti Şıh Köyü Caddesi’nde özel halk otobüsü ile Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk  otobüsü çarpıştı. Kazada 2’si ağır olmak üzere toplam 27 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Turgut Alpagut’un idaresindeki 25 H 0031 plakalı özel halk otobüsü, Şükrüpaşa semti Şıh Köyü Caddesi mevkisinde, freninin boşalmasıyla önce Yusuf Yazıcı’nın kullandığı Büyükşehir Belediyesi’ne yolcu otobüsüne çarptı, ardından apartmanın altındaki işyerine girdi. Kazada 2’si ağır toplam 27 kişi yaralandı. Olayda yolculardan bazıları araçta sıkıştı, bazıları da çarpışmanın etkisiyle halk otobüslerinin camlarından dışarıya fırladı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans kaza yerinde bulunan yaralıları kentteki hastanelere kaldırdı. Bu arada can pazarının yaşandığı kazayı film izler gibi seyreden vatandaşlardan bazıları polis, sağlık ve sivil savunma ekiplerine zorluk çıkardı. Öte yandan, Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği ekipleri, otobüslerde sıkışan araçları bulundukları yerlerden çıkardı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör

Son Güncelleme: 18.10.2012 09:55
Anahtar Kelimeler:
Feci Kaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.