DEPREM MAĞDURU EŞİNİ FUHUŞA SÜRÜKLEDİ

Erzurum Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Ekipleri, 2013’ün ilk operasyonuna imza attı. Ahlak dedektiflerinin yaptığı operasyonda deprem mağduru genç eşini zorla fuhuşa sürükleyen ahlaksız koca ve ortağı suç üstü yakalandı.

02 Ocak 2013 Çarşamba 09:17
DEPREM MAĞDURU EŞİNİ FUHUŞA SÜRÜKLEDİ



Erzurum’da  yılın ilk saatlerinde yapılan operasyonda deprem mağduru eşini erkeklere pazarlayan ahlaksız koca ve arkadaşı suç üstü yakalandı. Kentte yaptığı başarılı operasyonlara bir yenisini ekleyen Erzurum Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro ekipleri yeni yılın ilk dakikalarında alınan bir ihbarı değerlendirdi. Van depreminin ardından evini kaybeden N.U, Erzurum’a gelerek hayata yeniden başlamak istedi. Eşi M.S.U tarafından para karşılığı erkeklere pazarlanan N.U kocasının baskıları sonucu bu işi zorla yapmaya başladı. Eşinin arkadaşı Z.O tarafından da fuhuşa zorlanan deprem mağduru kadın sonunda dayanamayarak polise başvurdu. Eşi ve kocasının arkadaşı tarafından pazarlanan N.U’nun ihbarı üzerine üzerine M.S.U ve Z.O gözaltına alınarak, “cinsel saldırı, fuhuşa teşvik ve zorla fuhuş yaptırmak” suçlarından Erzurum Adliyesi’ne sevk edildi.

 

Harabe ev bahane aşk şahane

Ahlak Büro ekipleri 2013’ün ilk saatlerinde bir başka ‘Noel’ operasyonuna daha imza attı. Erzurum Kalesi altındaki harabe evlerinde yılbaşı organizasyonu düzenleyen M.K, bir ihbar sonucu yakalandı. Alınan bilgiye göre, örgüt kapsamında fuhuş yaptırmak suçundan aranan M.K, emri altındaki G.F ve N.A’yı erkeklere pazarlıyordu. Erzurum Emniyeti’ne gelen ihbarla harekete geçen Ahlak Dedektifleri, söz konusu yerde konuşlanarak müşteri kılığına girdi. Harabe evin önünde pazarlık yapan polis aranan şahsı suç üstü yakaladı. Böylelikle yılbaşı için tasarlanan fuhuş yuvası Ahlak polislerince deşifre edildi. Gözaltına alınan M.K, emniyetteki sorgusunun ardından Erzurum Adliyesi’ne sevk edildi.Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Editör

Son Güncelleme: 02.01.2013 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.