BÜYÜKŞEHİR’E BÜYÜK ŞOK: FETÖ’DEN GÖZALTINDA

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde başkan koruması olarak görev yapan güvenlik görevlisi Ramazan Karakelle, Bylock kullandığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

admin
admin
18 Ekim 2016 Salı 22:54
BÜYÜKŞEHİR’E BÜYÜK ŞOK: FETÖ’DEN GÖZALTINDA
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in yakın korumalarından olan güvenlik görevlisi Ramazan Karakelle, FETÖ soruşturması kapsamında Cumhuriyet Savcılığının talimatı üzerine gözaltına alındı. FETÖ Terör örgütu mensuplarının kendi aralarındaki haberleşme sistemi ByLock kullandıkları gerekçesiyle Ramazan Karakelle ve TÜBİTAK'ta çalıştığı belirtilen kardeşinin gözaltına alınması, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde şok etkisi yarattı. Ramazan Karakelle'nin, sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğraflarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en yakınına kadar girdiği görülüyor. 
Karakelle’nin kardeşinin yaklaşık 15 gün önce göz altına alınmasının ardından Başkan Mehmet Sekmen’in de Ramazan Karakelle’yi görevinden uzaklaştırdığı öğrenildi.


Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nurullah Yunusemre 2016-10-19 07:00:45

hangi taşı kaldırsak altından bir hain gavat çıkıyor...!