ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NDE OLAYLAR ÇIKTI

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında olaylar çıktı.

24 Aralık 2013 Salı 09:08
 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NDE OLAYLAR ÇIKTI
Edinilen bilgiye göre, fakülte içerisinde akşam saatlerinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında başlayan tartışma bir süre sonra büyüdü. Birbirlerine saldırı girişiminde bulunan öğrencilere önce sivil polisler, daha sonra takviye olarak olay yerine sevk edilen resmi polisler araya girerek müdahale ettiler. Üniversite idarecileri ve polisler tarafından öğrenciler sakinleştirilirken, olaylar sona erdi. Çevik kuvvet polisleri okulda bir süre güvenlik tedbirlerini sürdürdü.

Editör

Son Güncelleme: 24.12.2013 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asi 2013-12-24 10:30:51

yaw gardaşım üniversitede ki hocalar kendi görüşlü öğrencilerini yetenek adı altında bir amaç için toplar doldurursa ne yediği belirsin vatan haini insanları böylede durmadan olaylar çıkar. bunu tek sebebi üniversite hocalarıdır.