Ofis bir şeyse tasarımı çok şeydir!

Ofis içi tasarımı son yıllarda Erzurum’da da ivme kazanmışa benziyor.

admin
admin
08 Aralık 2023 Cuma 11:57
Ofis bir şeyse tasarımı çok şeydir!

Vedat REFAYELİ

Artık işyeri sahipleri, çalışanlarının evden çok fazlasını ofislerde zamanını geçirmesini dikkate alarak iç tasarıma ağırlık veriyor.

İyi tasarlanmış ofisler, çalışanlar ve müşteriler için elverişli bir alan oluşturulması günümüzde bir lüks değil, adeta zorunluluk haline gelmiş görünüyor.

Başta iç mimarlar olmak üzere iç mekan tasarımcılarının oluşturdukları ortamlar sayesinde çalışanların morali yükseliyor, üretkenliği ve verimi artırılıyor, müşteriler de bir şekilde bundan etkilenebiliyorlar.

Bir ofis dağınıksa, modası geçmiş aksesuarlar kullanılıyorsa, müşteri de şirket için aynı şeyleri düşünebilir.

Ofis iç mekanları, müşterilerin ve çalışanların duygularını etkilemede önemli bir rol oynama gücüne de sahiptir.

Ofis tasarımının önemi, şirketin kimliğini yansıtması ve başarısını artırması açısından da göz ardı edilmemelidir.

Son zamanlarda buna öncülük eden firmalardan biri de Pars Duvar Kağıtcılık’ın sahibi Fehmi Akçil ile iç mekan tasarımcısı Eren Güneyin.

Kullandıkları farklı desendeki duvar kağıtları ve dekoratif, uzun ömürlü, silinebilir özellikteki İtalyan boyalar ile iç mimaride hayranlık uyandıran işlere imza atan ikili, sadece ofislerde değil, konutlarda da ekonomik fiyatlar ile tasarımda öncü rol üstlenmişe benziyorlar, Erzurum’un güzelleşmesinde ki misyonlarından dolayı bin maşallah, bin tebrik.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.