KÜTAHYA SERAMİK ERZURUM’DA

NG Kütahya Seramik Erzurum Mağazası Kadıoğlu İnşaat bünyesinde Erzurum’da açıldı.

15 Haziran 2014 Pazar 10:05
KÜTAHYA SERAMİK ERZURUM’DA
Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, NG Kütahya Seramik Kurucu Başkanı Nafi Güral, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney ile bazı kurum amirleri ve çok sayıda iş adamı katıldı.
Sekmen, burada yaptığı konuşmada, önemli bir tesisin hizmete açıldığını belirterek, bu tür yatırımların kentin kalkınması için önemli olduğunu söyledi.
İş adamlarını Erzurum'a davet eden Sekmen, "Bu tür yatırımların devam etmesini temenni ediyoruz. Bölgeye hitap edecek bir iş yeri açıldı" diye konuştu.
Güral da Erzurum'un en büyük seramik mağazasının kapılarını açtıklarını vurgulayarak, şömineden terasa, bahçeden yatak odasına ve oyun parkına kadar 56 ayrı mekanın mağazada sergilendiğini söyledi.
Konuşmasında Erzurum’dan da övgüyle bahseden Güral, Erzurum’un nitelikli bir il olduğunu ve bölgenin lokomotifi görevini üstlendiğini vurguladı.
Her bütçeye uygun ürünlerin olduğunu ifade eden Güral, bin 500 metrekare büyüklüğünde iki katlı mağazada her zevke uygun birbirinden farklı ürünlerin yer aldığını sözlerine ekledi.
Protokol üyelerinin kurdelayı kesmelerinin ardından, mağazanın gezilmesi ile program sona erdi.

Editör

Son Güncelleme: 15.06.2014 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.