IŞIKLAR’DAN İKİNCİ ŞUBE

Işıklar Tavuk, Süt ve Süt ürünleri ikinci şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı.

24 Nisan 2013 Çarşamba 17:12
IŞIKLAR’DAN İKİNCİ ŞUBE
Dadaşkent Milli Egemenlik Caddesi Tarıkdarlar mevkiinde açılışı yapılan Işıklar’da, köy ve organik ürünlerin satışı yapılıyor. Kurban kesimi ve dualarla yapılan açılışa, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, Halkbank Dadaşkent Şube Müdürü Bülent Pesen ile vatandaşlar katıldı. 

Açılışta konuşan Başkan Cengiz, Dadaşkent’in Erzurum’un en güzel yaşam merkezlerinden biri haline geldiğini belirterek, cazibesi her geçen gün artan ilçede farklı sektörlerde yeni yatırımlarda yoğunluk yaşandığını söyledi. Başkan Fatih Cengiz, Işıklar Tavuk, Süt ve Süt Ürünleri’nin ikinci şubesini ilçeye kazandıran girişimcileri de tebrik etti.

Işıklar Tavuk, Süt ve Süt Ürünleri’nin sahibi Metin Işık ise, Erzurum’dan kazandıklarını, Erzurum’a yatırmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışımızla, Erzurum’a ve Dadaşkent’e yatırım yapmaktan büyük keyif alıyoruz. Bu yatırımlar elbette ki halkımızın desteğiyle oluyor. Halkımızın gösterdiği ilgi ve teveccühe minnettarız. İnşallah yeni yatırımlar ve şubelerle halkımıza daha güzel hizmetler sunmanın gayreti içerisinde olacağız.” dedi. Işık, tamamen doğal ve kendi üretimleri olan ürünleri pazarladıklarını ifade etti.

Açıklamasında Başkan Fatih Cengiz’e de teşekkür eden Metin Işık, “Dadaşkent’te hizmet sunan bir müteşebbis olarak belediye hizmetlerinden son derece memnunuz. Belediyelerin asli görevleri olan temizlik ve yol konusunda hiçbir sorun yaşamıyoruz. Burada sunulan kaliteli hizmetler, ilçenin yaşam standardını yükselttiği gibi, yeni yatırımlar için de vesile olmaktadır.” ifadelerini kullandı.

Açılış sonrası katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.


Editör

Son Güncelleme: 24.04.2013 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.