2. OSB TAHSİS KOMİSYONU YATIRIMCILARLA GÖRÜŞÜYOR

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılacak olan yer tahsisleriyle ilgili çalışmalar kapsamında kurulan tahsis komisyonu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) yatırımcılarla toplantılarını sürdürüyor.

admin
admin
04 Kasım 2016 Cuma 09:18
2. OSB TAHSİS KOMİSYONU YATIRIMCILARLA GÖRÜŞÜYOR
Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı M. Levent Kepçeli ile ETSO Meclis Başkanı ve Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Saim Özakalın başkanlığında oluşturulan ve müteşebbis heyetteki kurumların ikişer kişiyle temsil edildiği komisyonun 4 ana gruba ayırdığı yatırımcılarla düzenlenen ikinci toplantıya, cam, alüminyum ve mobilya sektörlerinden üreticiler katıldı.
Toplantıya başkanlık eden ETSO Meclis Başkanı ve Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Saim Özakalın, yatırımcıların 2. OSB’ye gösterdiği ilginin memnuniyet verici olduğunu belirterek, yatırımcıların heyecanının gelecek adına ümit verici olduğunu söyledi. Özakalın konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Toplantılarımızda yatırımcılarımızla yüz yüze görüşülerek talepleri ve yatırımları hakkında bilgiler alıyoruz. Diğer iki ana yatırım grubu ile toplantılarımızı önümüzdeki hafta tamamlayarak komisyon değerlendirme raporu hazırlanacak ve yönetim kuruluna sunulacak. Akabinde uygun görülen yatırımcılara tahsisler yapılacak. 1. Etaba olan yoğun katılım ve taleple birlikte 166 hektarlık 2. Etap proje çalışmalarına da ivme kazandırıldı. Gerekli yasal prosedürlerin aşılması ile önümüzdeki yıl 2. etap altyapı çalışmalarına başlamak istiyoruz.”
Özakalın ayrıca, 2. OSB’yle ilgili toplantılara ev sahipliği yapan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın ve bünyesinde faaliyet gösteren Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi’nin (ABİGEM) Erzurum’daki ve dışardan gelecek yatırımcıların karşılaşacakları bürokratik engellerin aşılması için her türlü danışmanlık ve sekreterya hizmeti vermeye ve özel kalemleri gibi çalışmaya hazır olduğunu dile getirdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.