ÖĞRENCİLER, OKUL KIYAFETİ KONUSUNDA ŞAŞKIN

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geçtiğimiz yıl okullarda başlatılan serbest kıyafet uygulamasının bu yıl devam edip etmeyeceği konusunda belirsizlik yaşanırken okulların açılmasıyla veliler ve öğrenciler kararsızlık içinde kaldı.

16 Eylül 2013 Pazartesi 13:08
ÖĞRENCİLER, OKUL KIYAFETİ KONUSUNDA ŞAŞKIN
2013-2014 eğitim-öğretim yılının ders zili bugün çaldı. Okula gelen öğrencilerin bir çoğu resmi kıyafetle ders başı yaparken geriye kalanlar sivil kıyafetle derse katıldı. Veliler bu durum da henüz tam bir açıklama yapılmadığını ve karasız kaldıkları için böyle bir görüntünün ortaya çıktığını ifade ettiler.

Bunun üzerine Kültür Kurumu İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Üzeyir Demir, bu yıl öğrencilerin resmi kıyafetle ders başı yapacaklarını belirterek kafasında soru işareti bulunan velileri bilgilendirdi.

Editör

Son Güncelleme: 16.09.2013 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.