HUKUKÇULAR O ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

PKK’nın kaçırdığı Bulakbaşı köyü öğretmenlerini ziyaret eden Hukuk ve Hayat Derneği üyeleri, öğretmenler gününü kutladı. Dernek üyeleri 400 öğrenciye de kışlık giyecek yardımı yaptı.

24 Kasım 2012 Cumartesi 10:58
HUKUKÇULAR O ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Ankara'da faaliyet gösteren Hukuk ve Hayat Derneği üyesi avukatlar, 16 Ekim günü terör örgütü tarafından kaçırılan Iğdır'ın Bulakbaşı köyü İlköğretim Okulu öğretmenlerine 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle anlamlı bir ziyarette bulundu. Öğretmenleri ziyaret etmek için Ankara’dan Iğdır'a gelen Hukuk ve Hayat Derneği Başkan ve üyeleri, Bulakbaşı köyüne giderek kaçırılan öğretmenleri okullarında ziyaret etti. Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayıp hediyelerini takdim eden avukatlar, öğrencileri de unutmadı. Misafirler, okulda eğitim gören yaklaşık 400 öğrencinin her birine Ankara’dan getirdikleri bot ve montları dağıttılar. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette konuşan Hukuk ve Hayat Derneği Başkanı Av. Mehmet Kasap, yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analar ve öğretmenlerin elinde olduğunun vurguladı. "Eğer biz millet olarak terör belasından kurtulacaksak, barış içerisinde yaşayacaksak bunda öğretmenler katkısı kaçınılmaz olacaktır" diyen Kasap, “Bu nedenle Bulakbaşı İlköğretim Okulunun fedakar öğretmenlerinin yaşanan menfur terör olayının hemen ardından görevlerinin başına dönmesi ve teröre inat eğitime devam etmeleri tüm Türkiye'nin takdirini toplamıştır. Biz de öğretmenler gününü kuru bir mesajla geçiştirmek yerine, öğretmenlerimizle birlikte kutlamak istedik. Ayrıca son günlerde terör örgütünün eğitim kurumlarını hedef alan saldırılarını şiddetle kınıyoruz, Bu vesileyle buradaki öğretmenlerimizin şahsında teröre maruz kalan ve her türlü baskıya göğüs gerip aydınlık geleceğimiz için tüm kamu ve özel sektörde görev yapan fedakar öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenlerini yürekten kutluyoruz. Öğretmenlerine sahip çıkan Bulakbaşı köylülerine de şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Okuldaki idareci ve öğretmenler, bu ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını belirtirken, öğrenciler ise aldıkları hediyelerden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Editör

Son Güncelleme: 24.11.2012 10:59
Anahtar Kelimeler:
Hukukçular
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.