ADLİYEDE İÇ ÇAMAŞIRI FIRLATMAYA 1.5 YIL HAPİS

Erzurum’da mahalle kavgası nedeniyle davalık olan iki ailenin Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmasının ardından, adliye koridorlarında erkek iç çamaşırını komşusunun yüzüne fırlatan Abdülmecit K., 1.5 yıl hapis cezasına mahkum oldu.

25 Kasım 2013 Pazartesi 10:37
ADLİYEDE İÇ ÇAMAŞIRI FIRLATMAYA 1.5 YIL HAPİS
2010 yılında Yunus Emre Mahallesi Yurt Sokak’ta oturan iki aile arasında başlayan tartışma karakolda bitti. Her iki ailenin fertlerinin de birbirinden şikayetçi olması üzerine, Erzurum Sulh Ceza Mahkemesi’nde “basit yaralama” suçundan dava açıldı. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşma esnasında Şorena S., babası Selahattin S. ve 58 yaşındaki Abdülmecit K. arasında tartışma çıktı. Mübaşirin uyarılarına rağmen tartışmaya devam eden zanlılar, mahkeme salonundan dışarı çıkarıldı.

Birbirlerine öfkeleri dinmeyen Abdülmecit K., Selahattin S.’ye kızı Şorena S.’nin eşine ait iç çamaşırı fırlattı ve “Al şu oğlunun külotunu. Külotuna sahip çıksın” diye bağırdı. Bunun üzerine adliye koridorlarında kavga çıktı. Olaya adliye polisi müdahale etti.

Taraflar bir kez daha birbirlerinden şikayetçi olurken, Selahattin S., ”Duruşma salonundan çıktıktan sonra, Abdulmecit ile birkaç kişi yanıma gelerek 'Oğlun külotuna sahip çıksın' diyerek, külotu yüzüme fırlatarak aşağıladı. Şikayetçiyim” dedi.

Hakkında dava açılan Abdülmecit K., “Onur, şeref ve saygınlığını rencide etmek” ve “hakaret” suçlarını işlediği gerekçesiyle 1.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme verilen cezayı ertelemedi.

Editör

Son Güncelleme: 25.11.2013 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.