UZUNDERE'Yİ RÜYALAR KENTİ YAPMAYA TALİBİZ

Erzurum'un Uzundere ilçesinin Dikyar Köyü’nde dünyaya gelen 43 yaşındaki İrfan Canbaş, memleketine belediye başkanlığı yapmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Emekli astsubay olan Canbaş "Eğer ilçeme aday olursam burayı rüyalar kentine dönüştüreceğim" dedi.

02 Kasım 2013 Cumartesi 12:13
UZUNDERE'Yİ RÜYALAR KENTİ YAPMAYA TALİBİZ
Uzundere'nin Dikyar Köyü’nde doğan İrfan Canbaş, ilkokul ve liseyi memleketinde, orta okulu ise Bursa'da okudu. İrfan Canbaş daha sonra Teknik Ordu Donatım Astsubay Yüksek Okulu ile İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Bölümünü bitirdi. 1990 yılında Türk Silahlı Kuvvetlerine girerek çeşitli işler yapan evli ve 2 çocuk babası Canbaş 2005 yılında Jandarma Ordu Komutanlığı’ndan astsubay başçavuş olarak emekli oldu. İrfan Canbaş bugüne kadar belediyelerde harita kadastro, çizim, ölçüm ve alet operatörlüğü, özel güvenlik eğitim kurumlarında uzman eğitici, şirket yöneticiliği, 5 yıldızlı otelde güvenlik müdürü olarak çalıştı.
Üstlendiği tüm görevleri başarılı bir şekilde yerine getirdiğini anlatan İrfan Canbaş, bundan sonra memleketi için çalışacağını bildirdi. Uzundere’ye sevdalı olduğuna dikkati çeken Canbaş, ilçesini geliştirmek için 46 farklı projesinin olduğunu söyleyerek şöyle dedi:
"Ailemden aldığım terbiyemle görev aşkını, insani yaratılışta kişiliği ön planda tutan ve vazifeyi ilahi bir görev olarak üstlendiğim tüm başarılarımı taktirle sonuçlandırdım. Bunlar belgelerimle sabittir. Ben belediyecilik anlayışını biliyorum. Belediye kanunlarından bilgim var. Memleketin yetiştirmiş olduğu bir kişi olarak tüm bilgi ve becerilerimi Uzundere halkına kazandırmak istiyorum. Ben bu yatırımları çok güzel, o güzide memleketi rüyalar kentine dönüştüreceğime inanıyorum. Çünkü benim hem usta becerilerimle, hem proje altyapımla hem de kurumsal olarak çalıştığım görevdeki yaptığım bütün işlerde belediyecilikle yapılan hizmetlerle birebir örtüşmektedir. Bu çalıştığım kurumsal ortamda da sabittir. Memleketimde ileri gelen ve şu anda yaşayanların bana güveni tamdır. Empati kurarak, halkımla el ele vererek gece gündüz demeden Uzundere ilçemizi  rüyalar kentine dönüştüreceğiz. Çok sayıda kurs aldım ve eğiticilik yaptım. Becerilerim bu konularda üst seviyededir. Uzundere'ye hizmet aşkıyla aile birliği kararı alarak gecemizi gündüzümüze katarak 46 projemizle AK Parti'den Uzundere ilçemizden aday adayı oldum. Eğer aday olursam Uzundere halkı bu kanaatini üzerimde kullanırsa kendilerini rüyalar kentiyle buluşturacağım. Uzundere halkına müjdeler olsun. Bu can bu bedende olduğu sürece halkıma bu hizmetleri sunacağım. Beni hayata bağlayan başarılarım her zaman olmuştur. Uzundere halkının bu sıkıştırılmış vadide onlara bu güzellikleri reva görmemek hak değildir. Halkıma güvenerek bu yola çıktım. Tabiatı, doğasıyla güzel olan memleketimde var olmak istiyorum. Bu memleket aşkı, bu enerji bendeyken bu fırsatın bana verilmesini Alahın izniyle istiyorum"
 
İRFAN CANBAŞ KİMDİR?
1970 Yılında Erzurum'un Uzundere ilçesinin Dikyar Köyünde dünyaya gelen İrfan Canbaş evli ve 2 çocuk babasıdır. 2 yıl belediye harita kadastro, harita çizim, ölçüm ve alet operatörlüğü yaptı. 1990 yılında astsubay yüksek okulunu kazandı. Balıkesir, Ankara, Şırnak, Kayseri, Konya, Tokat ve Artvin illerinde görev yaptı. Görevliyken İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon bölümünden 2005 yılında mezun oldu. Emekli olduktan sonra özel güvenlik eğitim kurumlarında uzman eğitici olarak çalıştı.Halen bir güvenlik şirketinde hocalık yapan Canbaş, 4 yıl da şirket yöneticisi olarak çalıştı. Yaklaşık bir yıl 5 yıldızlı otelde güvenlik müdürlüğü yapan İrfan Canbaş, Erzurum'da büyük organizasyonlarda çalıştı. İrfan Canbaş Saymanlık - Satınalma - Mal muayene - Malzeme Depolama Araç Bakım Onarım - Benzinli Ve Dizel Araçlar - Malzeme ikmal kursu - İnşaat Emlak - Harita - Büro Yönetimi - Araç Konvoy Komutanı Kursu -Devlet İhale kanunu Kursu - Özel Güvenlik kursu - Etkili İletişim - Yangın - İlk Yardım - Arıcılık Kursları aldı. İki taltifi bulunan İrfan Canbaş’a 11 görev üstün başarı belgesi verildi. 

Editör

Son Güncelleme: 02.11.2013 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA .. 2013-11-18 12:00:50

sevgili arkadaşim,çikmiş olduğunuz bu ulvi,zor ve bir o kadarda mesuliyet isteyen bu yolu layiki ile başarabileceğinizden eminim.allah yolunuz açik etsin.hayirlisi...

Avatar
Ahmet Elitok 2013-11-03 23:41:50

komutanım inşallah hakkınızda hayırlısı olur.siz bu işide başarırsınız.

Avatar
HAMİT 2013-11-03 18:19:46

irfan bey allah hayirli etsin uzundere için hayirli olan ne ise o olsun tüm aday adaylarina başarilar dilerim

Avatar
mahmut yılmaz 2013-11-02 12:36:05

irfan hocama hayırlı olsun. bende kendisinden özel güvenlik eğitimi dersi aldım. güzel bir insan.