SEKMEN: EVET; MİLLETİMİZİN VE DEVLETİMİZİN BEKASINI BELİRLEYECEK

​​​​​​​Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Sandıkta vereceğimiz ‘Evet’ oyu aziz milletimiz ve devletimizin bekasını belirleyecek” dedi.

admin
admin
08 Mart 2017 Çarşamba 22:58
SEKMEN: EVET; MİLLETİMİZİN VE DEVLETİMİZİN BEKASINI BELİRLEYECEK

Başkan Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ve Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Avukat Bilgin Ertaş’ı ziyaret etti. MHP Erzurum İl Başkanlığı ile Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanlığı’nda görevli Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Faruk Yarba ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de bulunduğu ziyaret samimi bir atmosferde geçti. Başkan Sekmen, ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, “MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin referandum konusunda gösterdiği tavır her türlü takdirin üstündedir. ‘Devlet-i ebed müddet’ düşüncesini ilke edinen Sayın Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizi, birliğimizi, beraberliğimizi, bayrağımızı, sancağımızı, mukaddesatımızı ilgilendiren yeni sistem değişikliğinde gösterdikleri onurlu ve ulvi davranıştan ötürü canı gönülden kutluyorum. Ülkemiz ve aziz milletimizin bekasını ilgilendiren hatta İslam coğrafyasının umut ve ümidi olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile inşallah devletimiz sonsuza kadar payidar olacaktır” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sinem 2017-03-11 14:05:47

mhp ak parti elele kimse karsısında duramaz tabiki evet