Rize maçı gösterdi ki...

Rize maçı gösterdi ki..

admin
admin
29 Ağustos 2017 Salı 12:45
Rize maçı gösterdi ki...

Vedat REFAYELİ

-Rize kadar Erzurum henüz lige hazır değil!

-İlk golü atan her zaman avantajlıdır!

-Pozisyona giremiyorsan baskılı oynamanın çok da bir anlamı olmuyor!

-Birbirini tanıyan oyunculardan oluşan oturmuş kadro, yeni kurulan takımlara göre daha evladır!

-Rakibe çok sayıda gol pozisyonu veriyorsan eğer, aynı maçta çok gol pozisyonuna giriyor olman çok iyi takım olduğunu göstermez.

-Erzurum’un gol yemeden bitirdiği maçları mumla arayacağız..

-Tanıdığın bir Nobre hiç tanımadığın bir santrafordan her zaman iyidir.

-Risk alınır ama zamanlaması önemlidir.

- 4-3’lük Balıkesir galibiyeti biraz da tesadüfen gelmiş.

-Siz öncelikle yatın kalkın bu takım ligde kalsın deyin sonra da başka bir şey istemeyin, isteyecekseniz de sadece canınıza sağlık isteyin.

Kartımız oldu, bir de kapımız olsaydı!

Ne yalan söyleyeyim, Samsun maçını BB Erzurumspor’un kendi evinde oynayacağını sanıyordum ama Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile konuşurken anlıyorum ki bu iş bir ayı alacak. Bunun adı haydi ağır olur ben skandal demeyeyim ama resmen ihmalkarlıktır! Kim suçludur, birinci derecede sorumlusu kimdir, ona çk da takılmak istemiyorum. Ama halen daha Erzurum’un iç saha maçlarını kendi sahasında yapamayacak olması hem ayıp hem de kayıptır! Şaka gibi! Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin başvurusu üzerine TFF bile biz basın mensuplarına giriş kartlarımızı hazırlayıp gönderdi ama gireceğimiz kapı yok şu anda, şaşarım da ona şaşarım! Tok evin aç kedisi gibi hissettim kendimi!

Editör

Anahtar Kelimeler:
Rize Maçı Gösterdi Ki..
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-08-29 15:42:42

İnternette her yer de Balıkesir maçı ile ilgili muhteşem geri dönüş diye başlıklar atıp Haris ve Hamzayı haftanın on birine koruyorlar ama yazıyı yazan tesadüfen olmuş diyor.Erzurumun içinden birisinin böyle demesi gerçekten garip

Avatar
MİSAFİR (DEVAMI) 2017-08-29 14:35:43

Rizenin yabancıları süper lig deneyimi olan bizimkilere göre daha fazla tercübesi olan futbolculardan oluşmaktadır.Yenilsekte rizelilerin dediğine göre rizeliler erzurumspor'u çok beğenmiş hatta taraftarlarımız maç bittiğinde takımı alkışlamış.
Sonuç olarak bu takımı eleştirmek yerine destek verin olumlu ifadeler kullanılmasını öneririm.

Avatar
MİSAFİR 2017-08-29 14:34:04

Öncelikle bir erzurumspor taraftarı olarak bu kişinin yazdıkları hakkında bir söylemek istiyorum:
Demiş ki ;4-3'lük Balıkesir galibiyeti tesadüfen gelmiş.Kardeş tesadüf mesadüf sen neden en azından bir oyuncuları tebrik ediyorum diye bir cümleyi yazına koymadın merak ettiğim gerçekten ?Sana göre tesadüf ama acaba o çocuklar koşmasa , çaba harcamasa acaba o maç döner miydi ????Atalarımız bir söz söylemiş bu konuda .Şunu demişler ;'Yiğidi öldür ama hakkını yeme '.Bu ifadeye kesinlikle katılmıyorum.Ayrıca takım seyircisiz yani arkasında 12 adamı olmadan ve başka bir sahada oynayarak o sonucu aldı .
Yine demiş ki ;'Yatıp kalkıp bu takım lig de kalsın diyecekmişim'.Soruyorum Ankaragücü maçındaki penaltı verilseydi ve rizeden de bir puan alsaydık aynı cümleyi yazacak mıydı acaba ????
Rize maçında takımımız 2-0 değil 1-0 yenildi son gol en azından maçı berabere bitirmek amacıyla yenildi.Ayrıca Rize kadrosunu yüzde 90 korumuş Erzurum ise sadece 3 tane oyuncusunu elinde tutmuştur.