BAŞKAN SEKMEN: BİZ GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl ve İlçe Teşkilatı onuruna birlik ve beraberlik yemeği düzenledi.

08 Mayıs 2014 Perşembe 11:22
BAŞKAN SEKMEN: BİZ GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ
Müceldili Konağı'nda düzenlenen akşam yemeğine AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Başkan Sekmen, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, yerel seçimlerde kendisine destek veren tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti. Sekmen, partililere seslenerek, şöyle devam etti:
"AK davaya gönül vermiş AK kadrolar olarak, biz güçlü bir aileyiz. Sizlerle 4 ay boyunca seçim döneminde el ele gönül gönüle vererek yoğun gayret gösterdik. Seçimde önemli emek ve gayret sarf edildi. Hamd olsun bu büyük yarışta güzel bir netice aldık. Bunda teşkilat mensuplarımızın da büyük payı var. Bizim isimsiz kahramanlarımız da var. Onları da hayırla yad ediyoruz. Emeği geçen bütün teşkilat mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Büyük Türkiye'mizin gelişmesine katkı sağlayan bu davanın birer temsilcisi olmak herkese nasip olmaz. İstikrara destek veren ve koşan bütün kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyorum."
 

Teşkilatların önemi
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç da, konuşmasında teşkilatçılığın önemine dikkati çekti. Başkan Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Büyükşehir Belediye Başkanımıza böylesine anlamlı bir buluşmada bize ev sahipliği yaptığı için kendisine teşekkür ediyorum. Siyasi literatürde teşkilatlar bir seçimden önce bir de seçimden sonra hatırlanır. Sağ olsun Başkanımız bu düşüncenin böyle olmadığını bize gösterdi. Teşkilatlar sadece seçimde değil her daim hatırlanmalı. Bu ülkenin ve şehrimizin geleceği için çocuklarımızın geleceği için teşkilatımız yoğun çaba harcadı. Sayın Sekmen'in bizlere gösterdiği nezakete çok teşekkür ediyorum. Bizim için en büyük hediye 30 Mart akşamı aldığımız sonuçtur. Erzurum bir kez daha kendine yakışanı yaptı. Hamd olsun başımız dik alnımız açık bir şekilde iyi bir netice aldık. Seçimler bitmez. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var.  Aynı heyecan ve gayretle Türkiye'de ilk defa milletimizin seçeceği Cumhurbaşkanını birlikte seçtirmek de bize nasip olacak."  Konuşmaların ardından Başkan Sekmen, 30 Mart yerel seçimlerindeki katkılarından ötürü teşkilat mensuplarına plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.
 

"Biz bu şehri yeniden imar edeceğiz"
Başkan Sekmen, AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanlığı'na mensup hanım teşkilatlarıyla da akşam yemeğinde bir araya geldi. AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, il ve ilçe teşkilat başkanları ve partililerin katıldığı yemekte hanımlara seslenen Başkan Sekmen, seçim kampanyasında kendisine destek veren AK Kadınlara teşekkür etti. Sekmen, burada yaptığı konuşmada, şehri yeniden şahlandıracağını ifade etti. Başkan Sekmen, şöyle konuştu:
"Erzurum'u yeniden şahlandıracağız. Doğu Anadolu'nun kalkınma hamlesini Erzurum'dan başlatacağız. Erzurum; geçmişte 1950'lerde ülkemizin gelişmişlikte olan 6. vilayetinden biriydi. Bugün 67. sıradayız. Şehrimizin marka ve vizyon şehri olması için çok çalışacağız. Değişim ve dönüşüm kolay olmaz. Bunlar zaman ve fedakarlık ister. Şehrimiz turizm, tarım ve hayvancılık şehri olacak. Biz bu şehri yeniden imar edeceğiz. Bir çağdaş kentte ne varsa hepsi Erzurum'da da olacak. Değerlerin yaşatıldığı bir kent olacağız. Biz hizmetlerimizle bu şehri büyüteceğiz."
 

"AK Dava'nın AK Kadınları"
AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir de, yerel seçimlerde gecesini gündüzüne katarak çalışan hanım teşkilatına teşekkür etti. Başkan Demir, şöyle dedi:
"Sizler inandığınız dava uğruna çalışan, bunu büyük bir aşkla yapan, mazlumların sesi olan yürekli Anadolu kadınlarısınız. İnanıyorum ki adınız insanların gönül defterine nakış nakış işlenecek. Sizler geleceğin Kara Fatma'ları, Nene Hatun'ları ve  2023 Türkiye'sinin kurucuları olacaksınız. Biz hanımlar AK Dava'da yer aldıkça ülkemiz daha da büyüyüp gelişecek. 30 Mart seçimlerinde evlerinizden, ailenizden ve yaşamınızdan fedakarlık ederek ülke ve kent siyasetine AK davamıza hizmet ettiniz, hepinize gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum." Konuşmaların ardından Başkan Sekmen, yerel seçimlerdeki katkılarından ötürü Başkan Demir ve hanım teşkilatına plaket ve hediye takdim etti.

Editör

Son Güncelleme: 08.05.2014 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.