ÖĞRETMENLERİ KAÇIRAN TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Terör örgütü üyesi bir grup 17 Ekim 2012 tarihinde Iğdır Karakoyunlu İlçesi Bulakbaşı Köyü İlk Öğretim Okulunda görevli öğretmenleri kaçırmış, köylülerin müdahalesi sonucu serbest bırakarak olay yerinden uzaklaşmışlardı. Emniyet güçleri yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucu Ruhat kod adlı Hasan Denktaş isimli teröristin eyleme katılan grup arasında olduğunu tespit etti.

27 Aralık 2012 Perşembe 09:17
ÖĞRETMENLERİ KAÇIRAN TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öğretmenleri kaçırma eylemine katılan bölücü terör örgütü üyesi Ruhat kod  adlı Hasan Denktaş’ın  09 Kasım 2012 tarihinde Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında Jandarma Özel Harekat birliklerince yapılan operasyonda ölü olarak etkisiz hale getirilen iki teröristten birisi olduğu belirlendi. Iğdır Valiliğinden yapılan açıklamada; “Yapılan araştırmalar ve incelemeler sonucunda Ruhat kod adlı BTÖ mensubunun 17 Ekim 2012 Günü öğretmenlerin kaçırılması olayında propaganda yapan terörist olduğu, parmak izlerinden teröristin Botaş boru hattında sabotaj eylemlerinde bulunduğu, sözkonusu teröristin ikiz kardeşinin de BTÖ mensubu olduğu ve Ekim 2012 tarihinde Hakkari ili kırsalında ölü olarak ele geçirildiği” ifade edildi.

Editör

Son Güncelleme: 27.12.2012 09:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.