MERT AYDIN'IN KATİL ZANLISI ERZURUM CEZAEVİNE GETİRİLDİ

Kars’ta 9 yaşındaki Mert Aydın’ın katil zanlısı olarak yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şahıs, güvenlik gerekçesiyle Erzurum’daki Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

12 Nisan 2014 Cumartesi 10:53
MERT AYDIN'IN KATİL ZANLISI ERZURUM CEZAEVİNE GETİRİLDİ
Kars’ta geçtiğimiz Pazar günü kaybolan ve 1 gün sonra cesedi boş tabyada bulunan Mert Aydın cinayetiyle ilgili 1 kişi gece saatlerinde yakalandı. Kars’ta gözaltına alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklandı.
Zanlı gece saatlerinde güvenlik tedbirleri altında hemen Erzurum’daki Kapalı Cezaevi'ne sevk edildi. Kars Asayiş Şubesi'ne bağlı cinayet ve Erzurum Asayiş Şubesi Cinayet ekipleri zanlıyı cezaevine teslim etti.
Kapalı cezaevinde zanlının güvenlik nedeniyle tek kişilik koğuşa alındığı öğrenildi.
KİMLİĞİ AÇIKLANDI
Kars Valisi Eyüp Tepe, 9 yaşındaki Mert Aydın’ın katilinin, 23 yaşındaki Aykut Bal olduğunu açıkladı.
Basın toplantısı düzenleyen Kars Valisi Eyüp Tepe, yakalanan ve tutuklanan katilin güvenlik gerekçesiyle Erzurum’a sevk edildiğini anlattı. Tepe, Aykut Bal adlı katilin Kars nüfusuna kayıtlı ve 23 yaşında olduğunu ifade etti.

Editör

Son Güncelleme: 16.04.2014 23:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.