“İLK HAMLEYİ YAPTIKTAN SONRA KAÇ“

Hakkari'de tanıştığı sevgilisini Erzurum'a çağırıp, 7 yıllık eşini öldürten kadın ile sevgilisinin, cinayet öncesi yaptıkları telefon görüşmesinin ayrıntıları ortaya çıktı.

20 Haziran 2011 Pazartesi 13:45
“İLK HAMLEYİ YAPTIKTAN SONRA KAÇ“
CEM BAKIRCI HABERİ....

Sevgilisine, abisi olarak tanıttığı kocasını öldürten kadının "İlk hamleyi yaptıktan sonra kaç" ve "Ben de kalp hastalığı var. Ağabeyimin öldürülmesine dayanamam" sözleri teknik takibe takıldı.
Erzurum Emniyet Müdürlüğünde yardımcı personel olarak çalışan Recep İ.'yi (32), 23 yerinden bıçaklayarak öldüren Keşfettin Ö. ile (24) Kamile İ.'nin (28) cinayet öncesi cep telefonda konuştukları korkunç plan, teknik takibe takıldı. Erzurum Üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Kamile İ. ile Keşfettin Ö.'nün telefon konuşmasına 'gerekçeli karar'da yer verildi.

İŞTE O KONUŞMALAR
Kamile: Ağabeyim (kocası) bana sürekli işkence yapıyor. Artık dayanamıyorum
Keşfettin: Biraz sabırlı ol, abin, seni öldürmez
Kamile: 23.30'a kadar dışarıda bekleyeceksin, abim (kocası) yattıktan seni içeri alacağım
Keşfettin: Tamam sakin ol..
Kamile: Ben de kalp hastalığı var. Ağabeyimin öldürülmesine dayanamam
Keşfettin: Tamam sen merak etme, gerisini bana bırak
Keşfettin: Alo ben geldim Pencereden bir bak yüzünü göreyim
Kamile: Tamam bakıyorum
Kamile: İlk hamleyi sen yaptıktan sonra kaç
Keşfettin: Merak etme..
Kamile: Ağabeyim İskender daha yatmadı, uykuya geçtikten sonra seni içeri alacağım
Kamile: Tamam yukarıya sessizce gel, çocuklar uyuyor
Keşfettin: Tamam tamam
Kamile: Kaçarken artık kimse seni tanımaz
Keşfettin: Tamam tamam sessiz ol

CİNAYET NASIL OLMUŞTU
Cinayet, geçtiğimiz 9 Şubat'ta saat 23.30 sıralarında Murat Paşa Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'nde meydana geldi. Korucu olan babasının, Hakkari Şemdinli'de bir çatışmada şehit olması üzerine Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde yardımcı personel olarak işe başlayan Recep İ.'nin eşi Kamile İ., yaz tatil için gittiği Hakkari'de Keşfettin Ö. ile tanıştı. Dört çocuk annesi Kamile, Erzurum'a döndükten sonra güzel bir kadının fotoğrafını Keşfettin'e gönderip kendisini 'Aysel' olarak tanıtarak mesajlaşmaya başladı.
Kamile İ., yaklaşık 6 ay aşk mesajları gönderdiği Keşfettin Ö.'yü, "Ağabeyim beni dövüyor, gel onu öldür" diyerek Erzurum'a davet etti. "Ağabeyim uyuyunca seni eve çağıracağım. Kapıyı, Hakkari'de tanıştığın Kamile açacak" diyen Kamile İ., eşi uyuyunca Keşfettin Ö.'yü eve alıp bir bıçak verdi. Keşfettin Ö., yatağında uyuyan Recep İ.'yi 23 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.