GÜNÜN İĞRENÇ HABERİ

Erzurum'da market işleten 62 yaşındaki şahıs, 10 yaşında bir kız çocuğuna cinsel istismardan 15 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

27 Nisan 2013 Cumartesi 10:50
GÜNÜN İĞRENÇ HABERİ
Erzurum'un Palandöken ilçesinde market işleten 62 yaşındaki şahıs, 10 yaşında bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılandığı Erzurum 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 15 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, olay geçen yıl Palandöken ilçesinde meydana geldi. Oturduğu apartmanın alt katında market işleten evli ve 5 çocuk babası 62 yaşındaki E.G., komşu kızı E.Ü.'yi çikolata, cips ve bisküvi verip yanına çağırarak taciz etti.
Olayın ardından Küçük E.Ü., annesine, "Dede benim dudaklarımdan öptü" diyerek yaşadıklarını anlattı. Bunun üzerine polise giden aile, market sahibi E.G.'den şikayetçi oldu. Küçük mağdurenin ifadeleri ve ailesinin şikayeti üzerine, 62 yaşındaki E.G. "çocuğun cinsel istismarı" iddiasıyla çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi'nde tutuklanarak cezaevine konuldu.

"KOMPLO KURDULAR"
Suçlamaları kabul etmeyen E.G., "Komşumuzun kızını çok seviyorum. Ailenin maddi durumlarının iyi olmaması nedeniyle, markete geldiğinde ara sıra harçlık, çikolata, bisküvi gibi şeyler vererek yardımcı oluyordum. Bu suçlamalar tamamen iftira ve komplodur" dedi.
Erzurum Birinci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 1 yıl 3 ay süreyle cezaevinde yattıktan sonra tutuksuz yargılanmasına karar verilen E.G., Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatrisi Ana Bilim Dalı Başkanlığından mağdurenin ruh ve beden sağlığının bozulduğu yönünde verilen rapor üzerine 15 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Dosyanın Yargıtay Ceza Dairesi tarafından onanması halinde E.G. yeniden cezaevine girecek.

Editör

Son Güncelleme: 27.04.2013 10:51
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTecavüzTacizDede
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.