ERZURUM’DA 2 AYRI HIRSIZLIK OLAYI AYDINLATILDI

Erzurum’da 2 ayrı hırsızlık olayına karışan şüpheliler yakalandı.

07 Ocak 2014 Salı 13:11
ERZURUM’DA 2 AYRI HIRSIZLIK OLAYI AYDINLATILDI
Edinilen bilgiye göre, Palandöken ilçesi Yenişehir semti Mehmet Akif Ersoy mahallesinde Pazar günü saat 20.00 sıralarında gerçekleşen hırsızlık olayında 72 ekran bir LCD televizyon çalındığının anlaşılması üzerine Erzurum Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri şüpheli M.Y. (27), M.T. (21) ve M.D. (26) isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli şahıslar ifadelerinde televizyonu sattıklarını belirtti.

Erzurum’da 22 Aralık 2013 ve 24 Aralık 2013 tarihlerinde Çağlayan Mahallesinde bir eczane ve Yukarı Sanayi Mahallelerinde şarküteride meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili ise İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerinin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde, bir kamera kaydında yapılan incelemede; şüphelilerden birinin üzerinde fermuar ve göğüs hizasında yatay ve dikey beyaz olarak belirgin bir şekilde fosforlu çizgiler olan bir mont giydiği tespit edilerek 02 Ocak 2014 günü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin bu eşkal üzerinde yaptıkları çalışmada, bir şahsın üzerine yansıyan ekip otosu farları nedeniyle montunun olay görüntülerindeki montla birebir aynı şekilde olduğunu fark etmesi üzerine F.Ö (19) isimli şahıs durdurularak yakalandı. Kamera görüntüsündeki şahsın bu şahıs olduğu tespit edilerek, ifadesi sonrası olaya karışan diğer R.T (24) isimli şüpheliye ulaşılmış, şüpheliler hakkında tanzim edilen 2 ayrı işyerinden hırsızlık dosyasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör

Son Güncelleme: 07.01.2014 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.