ERZURUM-KAĞIZMAN YOLUNDA BİLANÇO AĞIR OLDU

Kars’ın Kağızman İlçesinde yol kesen bölücü terör örgütü PKK, 13 aracı ateşe vererek yaktı.

22 Temmuz 2015 Çarşamba 11:26
ERZURUM-KAĞIZMAN YOLUNDA BİLANÇO AĞIR OLDU
Kars’ın Kağızman İlçesinde yol kesen bölücü terör örgütü PKK, 13 aracı ateşe vererek yaktı. Önceki akşam Kağızman-Iğdır-Erzurum karayolunun Çayarası köyü mevkisinde yaklaşık 30 teröristin durdurarak ateşe verdiği araçlar kullanılamaz hale gelirken, otobüslerden indirilen vatandaşlara teröristler tarafından bölücü örgüt propagandası yapıldı. 

Kağızman-Iğdır-Erzurum karayolunda teröristlerce, 8 TIR, 1 LPG tankeri, 2 pikap ve 2 otomobil yakılırken, bölgeye çok sayıda güvenlik gücü sevk edildi. Yakılan 13 araç Kars ve Kağızman'dan bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerince söndürülerek kontrol altına alındı.

Öte yandan Kağızman-Iğdır-Erzurum karayolunda meydana gelen olayla ilgili Kars Valiliğinden resmi olarak açıklama yapılmazken, bölgede yoğun güvenlik önlemi alındığı bildirildi.

Editör

Son Güncelleme: 22.07.2015 11:27
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKağızman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.