ERZURUM EMNİYETİ ANKAMALL'DA FOTOĞRAF SERGİSİ AÇTI

Ankamall, 'Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nün 100 Gülen Yüz Tematik Fotoğraf Sergisi'ne ev sahipliği yapıyor. Serginin, 6-8 Nisan tarihleri arasında açık olacağı bildirildi.

07 Nisan 2012 Cumartesi 13:32
ERZURUM EMNİYETİ ANKAMALL'DA FOTOĞRAF SERGİSİ AÇTI
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli Kaya Gezeker, projeye geçen sene başladığını belirterek, Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nün 20 kişilik bir ekiple çalıştığını ifade etti. Polis ile vatandaş arasında gelişen doğal ve hoş kareleri ele aldıklarını ifade eden Gezeker, '4 Mevsim 100 Gülen Yüz' sergisini Mart ayı itibariyle tamamladıklarını, yaklaşık 9 bin 250 fotoğraf karesi içinden 1 aylık elemeden sonra 100 tanesini belirlediklerini kaydetti.
Vatandaş ile olan diyalogu sergilemek istediklerini kaydeden Gezeker, "Bizler de etten kemikten, bizlerde bu toplumun içinden olan varlıklarız. Daha önceki devlet bir tarafta, millet bir tarafta düşüncesinin dışına çıkıp, bizler devamlı suretle vatandaşımızla iç içe olduğumuzu ve vatandaş odaklı görev yaptığımızı insanlarımıza anlatmaya, onlarla bunu paylaşmaya çalıştık" diye konuştu.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü ile ortak çalışan fotoğraf atölyesi işletmecisi İmran Uzun, sergi ile ilgili olarak, Türkiye'nin gülen yüzlerini bir araya getirmeye, gülen yüzlerin portresini çıkartmaya çalıştıklarını belirtti. Vatandaş ile polisin gerçek diyaloglarını yansıttıklarını anlatan Uzun, "Gece gündüz demeden, her ihbarı, çalışmayı, uygulamayı, miting, yürüyüşü, polis cenazeleri, şehit cenazelerini değerlendirdik. Burada gördük ki, insanlarımız kendi aralarında bire bir ilişkilerinde muhakkak tebessümlerle birbirlerini rahatlatıyorlar" dedi.
İnsanların daha çok gülmesini amaçladıklarını söyleyerek, "Polisimiz gülsün, vatandaşımıza gülsün, askerimiz bize gülsün. Gülümseyen güzler hep gülsün istiyoruz" şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 07.04.2012 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.