Bu millete hainlik yapan...

Emniyet Genel Müdürü Altınok, "Hiçbir zaman biz şüpheye, acziyete, yese düşmedik. FETÖ'süydü, DEAŞ'ıydı, PKK'sıydı, DHKP-C'siydi aklınıza ne gelirse gelsin, hepsi beraber de gelse Allah'ın izni ile biz bu hesabı göreceğiz. Niye göreceğiz devletimiz, yönetenlerdeki irade çok güçlü. Bu millete kimse hainlik yapmayacak. Hainlik yaparsa mutlaka ve mutlaka hesabını vermek zorunda olduğunu bilecek" dedi.

admin
admin
04 Haziran 2017 Pazar 02:45
Bu millete hainlik yapan...

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, "Hiçbir zaman biz şüpheye, acziyete, yese düşmedik. FETÖ'süydü, DEAŞ'ıydı, PKK'sıydı, DHKP-C'siydi aklınıza ne gelirse gelsin, hepsi beraber de gelse Allah'ın izni ile biz bu hesabı göreceğiz. Niye göreceğiz; devletimiz, yönetenlerdeki irade çok güçlü. Bu millete kimse hainlik yapmayacak. Hainlik yaparsa mutlaka ve mutlaka hesabını vermek zorunda olduğunu bilecek." dedi.

Selami Altınok, Erzurum Emniyet Müdürlüğünce Polisevi'nde şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatının, memlekette huzur ve güvenin sağlanması, vatandaşların akşam yastığa başını koyduğunda kendini emin şekilde uykuya dalmaya hazır hissedebilmesi için 24 saatini harcadığını söyledi.

Hayatında onur ve gururla, göğsünü gere gere yaptığı en önemli işlerden birini yerine getirdiğini belirten Altınok, "4 yıldır emniyet teşkilatında onların bir ferdi, bir mesai arkadaşı olmanın onur ve gururunu yaşıyorum." diye konuştu.

Altınok, Türk Silahlı Kuvvetli (TSK), jandarma teşkilatı ve emniyet teşkilatının unsurları ile kahraman korucuların 24 saat çok büyük bir mücadele verdiğini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Daha iki gün önce benim de çok yakın dostum, tanıdığım için kendimi şanslı saydığım çok kahraman bir paşamızı, Şırnak'taki helikopter kazasında şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın'ı kaybettik. Evlerinden, barklarından uzak, asker, polis, jandarma ve korucusu hiç ayrım yapmıyorum, belki de en büyük gücümüz o. Devletin birlik ve beraberlik içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın, bakanlarımızın önderliğinde bu beka mücadelesini hiçbir ayrım gözetmeksizin son nefesimize, son gücümüze, son anımıza kadar, en hassas ve en mücadeleci şekilde vermeye gayret ediyoruz. Dağlarda, taşlarda eşkiya kalmasın diye, kutsal dinimizin değerlerini alet ederek bombaları 'insanlar ölsün' diye patlatmasınlar diye, yine din kisvesi altında bu milletin içerisine nifak sokan, birliğimizi, dirliğimizi bozan, en sonunda da kendi vergilerimizle almış olduğumuz F16'larla, Atak helikopterleriyle bu milletin üzerine kurşun sıkan bu hain FETÖ ile 24 saat mücadele ediyoruz."

"DEVLET HAİNLERİN ÜSTESİNDEN TEKER TEKER GELECEK"

"En değerli varlıklarını bu vatan için şehit verenler emin olsun ki, bu devlet hainlerin hepsinin üstünden teker teker gelecek." ifadesini kullanan Altınok, "Hiçbir zaman biz şüpheye, acziyete, yese düşmedik. FETÖ'süydü, DEAŞ'ıydı, PKK'sıydı, DHKP-C'siydi aklınıza ne gelirse gelsin, hepsi beraber de gelse Allah'ın izni ile biz bu hesabı göreceğiz. Niye göreceğiz; devletimiz, yönetenlerdeki irade çok güçlü. Bu millete kimse hainlik yapmayacak. Hainlik yaparsa mutlaka ve mutlaka hesabını vermek zorunda olduğunu bilecek." diye konuştu.

Altınok, terörle mücadelede güvenlik kurumlarının birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğine işaret ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kim olursa, ne amaçla olursa olsun Allah'ın izniyle kendi adımıza konuşuyorum 271 bin kahraman silah arkadaşımla, aslan parçası kardeşimle biz 24 saat mücadele veriyoruz. Bu mücadeleyi verirken kardeş kuruluşumuz jandarma teşkilatıyla iç içe, gönül gönüle yürüyoruz. Birimizin boğazından bir lokma geçtiğinde öbürü rahatsız oluyor. Onun da boğazından bir lokma geçsin düşüncesiyle çalışıyoruz. Diğer taraftan Genelkurmayımızla, TSK'mızla, Milli İstihbarat Teşkilatımızla (MİT), adliye teşkilatımızla, devletin güvenlik algısını yöneten kim varsa birlik ve beraberlik içerisinde iyi bir orkestra şefimiz var o şefin koordinesinde Allah'a hamdolsun çok güzel sınavlar veriyoruz."

Programa, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve çeşitli kurumların amirleri de katıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.